Închide meniul

Constantin Budescu, OUT din lotul celor de la Farul! Decizie radicală luată de Gică Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 21:09

Constantin Budescu, OUT din lotul celor de la Farul! Decizie radicală luată de Gică Hagi

Constantin Budescu, OUT din lotul lui Farul

Gică Hagi şi Constantin Budescu, în timpul unui meci/ Hepta

Constantin Budescu e OUT din lotul celor de la Farul, pentru duelul cu Sepsi, din această rundă de play-off. Gică Hagi a luat o decizie radicală şi îl va lăsa pe „Magician” la Constanţa, alături de alţi cinci jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, pentru duelul din etapa a 3-a de play-off. Partida se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Constantin Budescu, OUT din lotul lui Farul

Gică Hagi a anunţat că doar 20 de jucători vor face deplasarea la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi. Constantin Budescu, Ronaldo Deaconu, Kevin Boli şi David Kiki, cel care va pleca de la Farul la finalul sezonului, sunt out din lotul constănţenilor.

Gică Hagi nu se va mai baza pe serviciile lui Constantin Budescu, iar decarul de la Farul va pleca de la echipă la finalul sezonului, acesta fiind transferat de „Rege” la începutul actualei stagiuni.

De asemenea, conform site-ului oficial al celor de la Farul, Gică Hagi a mai renunţat la doi jucători, pentru duelul cu Sepsi. Al treilea portar al echipei, Vlad Răfăilă, şi Amine Bechaib, revenit după o accidentare, vor rămâne şi ei la Constanţa, alături de ceilalţi patru jucători.

Reclamă

Constantin Budescu a bifat doar opt minute la Farul, în ultimele trei etape. Acesta a intrat pe finalul duelului cu FCSB, din ultima rundă. În total, în acest sezon, decarul de 35 de ani a jucat în 29 de meciuri pentru campioană, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere nouă pase decisive, în toate competiţiile.

Gică Hagi, mesaj categoric înaintea duelului cu Sepsi

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric, înaintea duelului cu Sepsi. Acesta a dezvăluit că se gândea la câştigarea titlului, însă după eşecul cu FCSB, nu mai visează la acest fapt. „Regele” a mai declarat că obiectivul său este clasarea pe un loc care duce în preliminariile cupelor europene.

„După meciul cu FCSB, unde am jucat foarte bine şi am pierdut, şansele noastre, gândurile de a fi acolo sus, de a câştiga titlul, s-au dus. Noi suntem echipa campioană în continuare. Rămâne să ne luptăm pentru un loc care să ne asigure participarea în cupele europene, începând cu acest meci. Va fi un meci deschis, toate echipele din play-off sunt foarte bune, e o echipă agresivă, să facem ambele faze foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

E deschis oricărui rezultat, jucăm pentru a lua cele trei puncte. Nu aşa cum am jucat în campionat, ei au dominat meciul, chiar dacă am câştigat. Am speculat şi am câştigat. Trebuie să avem mai multă personalitate, Sepsi ştie fotbal.

Am făcut două meciuri foarte bune în play-off, sper să avem acelaşi nivel. Ce s-a întâmplat cu FCSB se poate întâmpla…din zece meciuri, pierzi unul şi restul le câştigi. Băluţă e accidentat, continuă refacerea, în rest sunt disponibil toţi. Dar vom opta pentru 20 de jucători, e o deplasare, nu mergem cu toţi. Statisticile sunt în spate, putem analiza lucrurile, dar trebuie să fim motivaţi.

Mai sus de participare în cupele europene, să sperăm, mai mult…e prea departe. Mă gândeam la acest lucru, chiar dacă nu spuneam. Dacă câştigam cu FCSB eram acolo”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și