Închide meniul

Constantin Grameni, ofertat de o echipă cunoscută din Europa! Cine ar putea să i-l sufle Rapidului pe talentatul mijlocaş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2023, 17:37

Constantin Grameni, ofertat de o echipă cunoscută din Europa! Cine ar putea să i-l sufle Rapidului pe talentatul mijlocaş

Grameni a dat lovitura în finalul meciului. Golul a fost validat cu ajutorul VAR

Constantin Grameni, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Constantin Grameni e ofertat de o echipă cunoscută din Europa. În vârstă de 20 de ani, Grameni a impresionat în tricoul Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beşiktaş, fostă campioană a Turciei şi echipă pregătită în trecut de Mircea Lucescu, şi-l doreşte pe Constantin Grameni.

Constantin Grameni, ofertat de o echipă cunoscută din Europa!

Potrivit playsport.ro, Beşiktaş e pregătită să ofere 1,5 milioane de euro pentru Grameni.

Aceeaşi sursă notează că Gică Hagi ar vrea în jur de 2 milioane de euro pentru tânărul mijlocaş.

Rapid ar fi oferit 1 milion de euro pentru Grameni, dar suma e considerată prea mică de către Farul.

Reclamă

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni: „Nici FCSB nu poate cumpăra de la noi!”

Gică Popescu anunţă că a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni. Mijlocaşul de 20 de ani, care a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul, nu va ajunge la o rivală din Liga 1. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că nici măcar Gigi Becali nu îşi mai permite să transfere de la Gică Hagi.

Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

Reclamă 4 / 0/3

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu la primasport.ro.

Constantin „Dina” Grameni e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni

Rapid visează la un titlu istoric, iar pentru asta Angelescu şi Dan Şucu sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar. Iulian Cristea şi Constantin Grameni sunt primele ţinte pe piaţa transferurilor. Adrian Mutu a reacţionat.

Dacă au spus cei din conducere (n.r – despre interesul pentru Iulian Cristea), vă dați seama că ne-am consultat. E un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta, doar atât pot să spun. (n.r – S-ar adapta la Rapid?) Stați să vedem dacă vine la Rapid.

Grameni e un jucător interesant. Nu voi vorbi de niciun jucător care nu va veni, pentru că nu e ok. Vorbim după. Da, și-l permite Rapid pe Grameni. Eu cred că Rapid își permite jucători. Acum nu știu care e dorința lui Hagi, dacă îi vinde sau nu. Are cupele europene la orizont și nu știu care îi va fi strategia”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și