Închide meniul

Farul – Sepsi 2-1. Gică Hagi, victorie în primul meci din play-off! Mazilu şi Grameni, goluri spectaculoase la Ovidiu

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 18:15

Farul – Sepsi 2-1. Gică Hagi, victorie în primul meci din play-off! Mazilu şi Grameni, goluri spectaculoase la Ovidiu

Farul - Sepsi

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Hepta

Farul – Sepsi 2-1, partida din prima rundă de play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi a obţinut cele trei puncte, graţie golurilor spectaculoase reuşite de Constantin Grameni şi Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se menţine pe primul loc din play-off, cu 35 de puncte obținute, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra CFR Cluj, în duelul cu Rapid. Sepsi a rămas cu 21 de puncte, în clasamentul primei ligi.

Farul – Sepsi 2-1

Farul a obţinut o victorie esenţială, în duelul cu Sepsi. Constănţenii au deschis scorul prin Constantin Grameni, în minutul 28. Mijlocaşul „Regelui” a avut o execuţie magistrală, punctând cu un şut de la marginea careului. Imediat după pauză, Adrian Mazilu a majorat diferenţa pentru Farul. Puştiul de 17 ani a înscris un gol superb, ajungând astfel la a şasea reuşită a sezonului.

În minutul 59, Alexandru Tudorie a redus din diferenţă, în încercarea de a relansa partida. Până la final, Sepsi nu a reuşit să marcheze şi golul secund, pentru a o egala pe Farul, şi astfel trupa lui Gică Hagi a obţinut cele trei puncte, în prima etapă de play-off.

Final! Farul – Sepsi 2-1! Victorie pentru trupa lui Gică Hagi, în primul meci din play-off! Golurile lui Grameni şi Mazilu i-au adus toate cele trei puncte „Regelui”.

Reclamă

Min. 59: Farul – Sepsi 2-1! Tudorie a redus din diferenţă, pe terenul trupei lui Gică Hagi!

Min. 46: Farul – Sepsi 2-0! Mazilu a majorat diferenţa pentru trupa lui Gică Hagi, cu un gol de excepţie!

Min. 28: Farul – Sepsi 1-0! Grameni a deschis scorul la Ovidiu! Mijlocaşul lui Gică Hagi a primit un balon la marginea careului, şi fără să stea pe gânduri, a şutat imparabil, fără speranţe pentru portarul lui Sepsi!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Ocazie Sepsi! Aganovic profită de o greşelă în apărarea constănţenilor, însă lobul său se opreşte în bara transversală a porţii lui Buzbuchi!

Min. 1: A început meciul!

FARUL: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, D. Nedelcu, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu

Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Baravykas, G. Henrique, Doukoure, Casap, M. Santos, I. Cojocaru

Absent: M. Popescu (suspendat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez, Papa, M. Ștefănescu – Tudorie, Rondon

Rezerve: Began, Bălașa, M. Tamas, Ipas, N. Păun, D. Renta, A. Nistor, N. Kocsis, Safranko

Reclamă

Absent: R. Varga (accidentat)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul vine după o victorie, 2-1, în ultima etapă din sezonul regular, contra celor de la Rapid. Formația de la malul mării are nevoie de o victorie, în această seară, pentru a-și consolida poziția de lider.

De cealaltă parte, Sepsi a învins-o categoric pe FC U Craiova, în campionat, cu scorul de 4-0. Trupa lui Cristiano Bergodi își dorește să câștige astăzi, pentru a spera la un loc de cupe europene.

Gică Hagi: „Cu siguranță că va fi foarte greu!”

„Aș începe cu tot ce am făcut noi până în campionatul regulat, unde cred că statisticile ne arată că am fost cei mai buni. Am făcut o muncă extraordinară, să reușim să fim pe primul loc. Un lucru probabil imposibil în vară când am început să planificăm acest succes. Dar acest succes s-a terminat și vine play-off-ul, unde avem o mare provocare, aceea de a încerca să fim cei mai buni. Să mergem cu gândul ăsta, să muncim pentru acest lucru.

Cu siguranță că va fi foarte greu, toate echipele sunt foarte bune, dar noi am arătat în duelurile directe cu ei că suntem mai buni decât ei. Pentru că avem cele mai multe goluri, avem foarte puține meciuri pierdute și un egal. Am demonstrat și cu cei mari că suntem foarte buni. Sperăm să păstrăm această linie, să fim la final de inspirați și să muncim bine.

Vom încerca să fim cei mai buni, nu suntem cei mai buni. Nu putem să trăim cu această idee. Fiecare meci acasă sau în deplasare e foarte greu, dar ca să fii campion trebuie să știi să joci acest gen de meciuri, cu multe detalii legate de adversar, suporteri, climă sau teren.

Am încredere în grup. Am o echipă foarte frumoasă, am un grup foarte bun, uman, un grup de jucători foarte talentați. Sper să îi avem pe toți, ușor ușor. La primul meci de acum, de acasă, Boli e accidentat, Vlad are o răceală și nu poate fi cu noi, dar Popescu are cartonaș. E o oportunitate pentru ceilalți.

(n.r. despre Sepsi) Întâlnim o echipă care are un lot foarte bun, echipa știe fotbal, antrenorul e experimentat și au un lot cu care pot înlocui ușor 4-5-6 jucători. S-au calificat și cred că au un moral foarte bun. Va fi un meci foarte greu.

De mâine încolo începe altă provocare mare pentru noi. Din toate echipele din play-off, cred că singurii care nu erau luați în calcul suntem noi. Noi suntem adevărata surpriză a campionatului. O surpriză foarte mare. O echipă foarte foarte bună căreia nimeni nu îi dădea nicio șansă. Niciodată nu s-a pus problema asta, poate nici cei din Constanța. Dar uite că suntem acolo și trebuie să ne luptăm. Ne dorim să devenim cei mai buni”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă pemergătoare partidei cu Sepsi.

Recomandări
  • Farul – Sepsi 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și