Închide meniul

Controverse după victoria lui Gică Hagi cu Hermannstadt: „Istvan Kovacs unde o fi? E cartonaş roşu!”. Reacţie vehementă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2023, 21:56

Reclamă
Controverse după victoria lui Gică Hagi cu Hermannstadt: „Istvan Kovacs unde o fi? E cartonaş roşu!. Reacţie vehementă

Controverse după victoria lui Gică Hagi cu Hermannstadt

Gustavo Marins a avut o intervenţie dură la Daniel Paraschiv / Captură OrangeSport

Au apărut controverse după victoria lui Gică Hagi din Hermannstadt – Farul, scor 0-1, în prima etapă a Ligii 1. Basarab Panduru nu îşi explică de ce campionii en-titre nu au rămas în inferioritate numerică la finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 45, la scorul de 0-0, Gustavo Marins a avut o intervenţie dură, cu talpa, asupra lui Daniel Paraschiv. Fundaşul brazilian al Farului l-a faultat pe adversar. Istvan Kovacs i-a acordat cartonaş galben.

Controverse după victoria lui Gică Hagi cu Hermannstadt

Centralul partidei a aşteptat indicaţii din cabina VAR, dar nu a fost sfătuit să se ducă la marginea careului pentru a reverea faza. Basarab Panduru a arătat cu degetul arbitrajul ş e convins că Farul trebuia să joace în 10 oameni.

Istvan Kovacs o fi unde o fi, dar Fluieran unde este? Să spunem că nu vede Kovacs, dar unde era Fluieran? Părerea mea e că e cartonaș roșu.

Mie mi se pare foarte grav asta, adică să vezi că e roșu și să nu-l chemi că e Kovacs. ‘Aoleo, să nu-l deranjez, că mă supăr cu el’ sau ce?.

Reclamă

Vassaras ne va spune că nu e nimic, că am mai discutat despre fazele astea. Care faze? Alea cu Dragoș Grigore, când îi rupe piciorul lui Compagno? Și aia cu Irobiso, când îi rupe piciorul lui Armaș? Alea două? Asta este a treia, același lucru.

O să vină și o să ne spună de intensitate, că n-ar fi. Talpa e pe piciorul stâng, mingea e la piciorul drept. Talpa a fost pregătită să fie pusă pe gamba. Aici n-ai nicio intenție să joci mingea, deci e cartonaș roșu. Vassaras o să zică că e galben„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Fanii lui Hermannstadt au scandat „Hoții, hoții!” după faza controversată. Daniel Paraschiv a refuzat să pună înfrângerea pe seama arbitrajului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că o greșeală de arbitraj a decis meciul, singuri ne-am bătut! Am crezut că e prima dată de roșu, dar nu am pagube semnificative, doar câteva vânătăi! Arbitrul împarte dreptatea pe teren.

Domnul Kovacs este arbitru de Champions League și nu cred că pot să-i reproșez eu ceva. Nu pot să zic că atitudinea sau valoarea ne-au împiedicat, sezonul trecut dădeam două goluri din jumătate de ocazie, azi n-am dat unul din patru cinci șanse„, a spus Daniel Paraschiv.

Farul, victorie în prima etapă din Liga 1

Pentru meciul de la Sibiu, Hagi a păstrat în echipa de start un singur jucător care a evoluat ca titular şi cu Sheriff, este vorba de Artean. Gazdele au fost cei care au avut prima ocazie mare, ea a venit însă târziu, în minutul 45+5, când Borgnino a şutat din careu,, pe lângă poartă.

În minutul 46, Daniel Paraschiv a intrat în careu şi l-a depăşit pe Buzbuchi, dar mingea trimisă spre poartă a fost respinsă de fundaşii constănţeni. În minutul 57, Farul a deschis scorul, prin nou intratul Grameni. Acesta a înscris cu un şut din careu, schimbând tabela. Hermannstadt a avut o nouă ocazie în minutul 65: lovitură de cap Daniel Paraschiv, respinsă de Buzbuchi în bară. Gabi Iancu a fost şi el singur cu Buzbuchi, în minutul 75, dar nu a reuşit să îl învingă pe acesta. Grameni i-a pasat apoi lui Rivaldinho, care l-a lobat pe Letica, dar balonul a căzut pe bara transversală, în minutul 79. Minutul 90 a adus o ocazie a lui Borgnino, care l-a driblat pe Letica, dar Găman a scos balonul care se ducea spre poartă.

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruţ – D. Iancu (Jipa 62), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 62) – S. Balaure (G. Iancu 73), D. Paraschiv (Ad. Petre 86), Neguţ (I. Petrescu 86). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu, Diogo Queiros, Gustavo Marins (Larie 54), Vianna (Grameni 54) – Doukoure (Bassong 20), Artean, Vînă – Borgnino, V. Dumitrache (Dussaut 64), Sali (Rivaldinho 54). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: D. Iancu 7, Biceanu 86, G. Iancu 90+1, Măldărăşanu 90+5 / Doukoure 2, Gustavo Marins 45, V. Dumitrache 60, D. Sîrbu 63, Vână 76, Bassong 77

Reclamă

Arbitri: Istvan Kovacs – George Florin Neacşu, Marius Badea – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Viorel Flueran – Cristina Trandafir

Observator: Nicolae Grigorescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și