Închide meniul

Cornel Dinu, mesaj tranşant după remiza „câinilor” cu U Cluj: „Va fi greu pentru Dinamo”! Pe cine a remarcat de la alb-roşii

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 12:55

Reclamă
Cornel Dinu, mesaj tranşant după remiza „câinilor cu U Cluj: „Va fi greu pentru Dinamo! Pe cine a remarcat de la alb-roşii

Cornel Dinu, mesaj tranşant după remiza "câinilor" cu U Cluj

Cornel Dinu / SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu a transmis un mesaj tranşant după U Cluj – Dinamo 1-1. Fostul mare jucător şi antrenor al lui Dinamo e convins că formaţia pentru care a scris istorie se va chinui în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Dinamo nu are decât un punct din 4 meciuri, fiind lanterna clasamentului. Cornel Dinu e de părere că şi U Cluj se va lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu „nume cam expirate”.

Cornel Dinu, mesaj tranşant după remiza „câinilor” cu U Cluj: „Va fi greu pentru Dinamo”

U Cluj e plină de «nume» cam expirate, Dinamo e plină de nume speranțe. Va fi greu pentru ambele echipe să țină pasul cu valoarea celorlalte competitoare din SuperLigă”, a scris Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Legenda lui Dinamo l-a remarcat pe marcatorul golului „câinilor”, Dennis Politic, după remiza de aseară.

Bine așezați de Ovidiu Burcă, «câinii roșii» au «mușcat» prin impetuozitatea pătrunderii transformată în gol, minutul 15, de speranța Dennis Politic, care parcă ar începe să arate că a trecut prin Academia lui Manchester United”, a notat Cornel Dinu pentru sursa citată.

Reclamă

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1: „Important e că plecăm neînvinşi”. Mesaj pentru fani

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după U Cluj – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Câinii roşii” au obţinut primul punct după promovare, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

Antrenorul lui Dinamo anunţă că se mulţumeşte cu un punct, mai ales că momentul prin care trecea gruparea din Ştefan cel Mare era unul extrem de greu. Le-a mulţumit fanilor care au fost alături de echipă şi au venit în număr mare pe stadionul din Mediaş.

E un punct câştigat cu greu. Au fost momente în joc în care am suferit puţin. Poate am fi putut pleca şi cu victoria. Punct cu punct se adună, aveam nevoie de măcar un punct, să creştem încrederea echipei. Au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, important e că plecăm neînvinşi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că s-a văzut un pic omogenitatea mai mare pe care o au. Jucători care au controlat mai bine tranziţiile. Cred că am avut câteva momente în care dacă aveam mai multă luciditate poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e uşor. Mă bucur pentru Denis, este un copil plecat din România ca să îşi îndeplinească visul în străinătate. Din fericire am reuşit să îl aducem şi poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc şi pentru Dinamo.

Atunci când ai posibilitatea să pasezi, trebuie să cauţi să joci mingea. Niciodată nu am să îi cer unui jucător să facă ce îi spun eu. Îmi doresc să avem progresie, să căutăm să jucăm. Unii specialişti spun că poate jucăm prea naiv, nu!

Foarte mulţi fani, mă bucur foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă, vin după noi. Încercăm să ne luptăm cu toate resursele noastre pentru a îi face fericiţi”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova (0-2), FCSB (1-2) şi Sepsi (0-3), până să obţină remiza cu U Cluj. Etapa viitoare, alb-roşiii vor juca pe teren propriu cu FC Botoşani.

Dinamo a remizat cu U Cluj

La Mediaş, clujenii, în rol de gazde, au avut primele şanse de gol, însă cei care au marcat au fost oaspeţii.

Dinamoviştii au recuperat un balon la centrul terenului, Dennis Politic a primit, a intrat în careu şi l-a driblat pe Gorcea, deschizând scorul în minutul 15. Neluţ Roşu i-a dat şi el emoţii lui Gorcea, în minutul 28, şi la pauză bucureştenii au intat în avantaj.

În repriza secundă, U Cluj a egalat destul de repede, în minutul 51, când Daniel Popa a înscris cu o lovitură de cap. Clujenii au alergat apoi după golul victoriei, pe care nu l-au reuşit şi meciul s-a încheiat la egalitate. U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo a obţinut primul punct al sezonului, dar nu părăseşte ultimul loc al clasamentului.

Reclamă

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, Al. Mitrea, Vătăjelu – Bic (Calcan 83), I. Filip, Nistor – D. Popa, I. Stoica (Hofman 73), Chipciu. ANTRENOR: Anton Petrea

DINAMO: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, de Moura (Amzăr 74) – Larrucea – A. Bani, Iglesias (Gregorio 67), N. Roşu (Bena 83), Politic – C. Ţîră (Hakim Abdallah 67). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Mitrea 57 / N. Roşu 52, de Moura 55, Larrucea 58, A. Bani 58, Bena 90

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Mircea Grigoriu, Sebastian Gheorghe – Rareş Vidican

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Mircea Ardelean

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și