Închide meniul

Cornel Dinu, semnal de alarmă pentru Florinel Coman după ce atacantul FCSB s-a recuperat miraculos la “vraciul” Marijana Kovacevic: ”E imposibil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 9:05

Cornel Dinu, semnal de alarmă pentru Florinel Coman după ce atacantul FCSB s-a recuperat miraculos la “vraciul” Marijana Kovacevic: ”E imposibil!”

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: "Nu pare un om integru"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Cornel Dinu a tras un semnal de alarmă pentru Florinel Coman după ce atacantul FCSB s-a recuperat la “vraciul” Marijana Kovacevic. Legendarul fundaș și antrenor al lui Dinamo nu crede în tratamentul miraculos la care a fost supus “Mbappe de România” în Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Procurorul” spune că Florinel Coman ar fi avut nevoie de cel puțin 3 luni pentru a se recupera după ruptura musculară suferită în meciul tur dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

Cornel Dinu, semnal de alarmă pentru Florinel Coman după ce atacantul FCSB s-a recuperat miraculos la “vraciul” Marijana Kovacevic

În schimb, Coman și-a revenit mult mai repede, în mod miraculos, după numai câteva zile, și a putut fi folosit de Nicolae Dică în ultimul meci din campionat, cu Chindia.

Cornel Dinu este de părere că tratamentul primit de noul căpitan de la FCSB din partea “vraciului” Marijana Kovacevic este doar un “pansament” și există șanse ca ruptura să apară din nou.

“E imposibil (n.r. – să se refacă în 5-6 zile), e o evaluare greşită încă de la început. Se poate face o recuperare în trei luni de zile, minimum.

Reclamă

Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea, ci acoperă durerea în momentul alergării, de aia există posibilitatea de recidivare”, a spus Cornel Dinu, pentru Orangesport.

Florinel Coman a fost recuperat încă de dinaintea returului cu Dunajska Streda, însă Dică nu a vrut să riște și l-a lăsat pe bancă.

Înaintea partidei din preliminariile Conference League, Mihai Stoica dezvăluia că până și Marijana Kovacevic a rămas uluită de faptul că a reușit să-i reducă semnificat ruptura atacantului FCSB într-un timp atât de scurt.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând”, spunea Mihai Stoica, potrivit Orangesport, înaintea meciului retur cu Dunajska Streda.

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2. Vedeta roş-albaştrilor a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă, după ce Adrian Mutu a dezvăluit că a vrut să îl transfere la Rapid. Totuşi, „Mbappe de România” nu ia în calcul o asemenea mutare.

„A fost un meci dificil. S-au apărat foarte bine. A trebuit să mutăm mingea dintr-o parte în alta. N-am gestionat foarte bine jocul nostru. Au fost ocazii, dar asta este. Dacă marcam după roşu, se făcea meciul mai uşor. Nicolae Dică a avut un discurs dur. Am zis că trebuie să intrăm şi să întoarcem rezultatul. Au fost momente cumplite. Sunt fericit pentru că ne-am calificat în play-off-ul Conference League. M-am odihnit şi am revenit.

Doctorul mi-a spus că este o ruptură foarte mare. Am revenit la antrenament. Mă bucur că am putut să joc. Îmi simt muşchiul foarte bine. Vom avea o săptămână grea. Trebuie să facem un meci mare. A fost importantă calificarea în Conference. Asta nu este o scuză. Am jucat cu echipe accesibile. Nu vreau să comentez despre Rapid. Dacă vin cu banii… Nu mă interesează un transfer. Eu joc la Steaua!”, a declarat Florinel Coman pentru Digisport.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și