Închide meniul

Costel Gâlcă l-a criticat pe Gigi Becali: „Poate a uitat! Eu îi înțeleg frustrarea, dar era munca mea la FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 16:47

Costel Gâlcă l-a criticat pe Gigi Becali: „Poate a uitat! Eu îi înțeleg frustrarea, dar era munca mea la FCSB!

Răspunsul ferm al lui Costel Gâlcă pentru Mihai Rotaru

Costel Gâlcă, în tinpul unui meci / Profimedia

Costel Gâlcă l-a criticat pe Gigi Becali, după ultimele declaraţii făcute de patronul FCSB. Antrenorul care a făcut-o campioană ultima oară pe echipa roş-albastră i-a amintit latifundiarului din Pipera cum au stat, de fapt, lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu făcea nimic Gâlcă, făceam tot numai eu! Dădeam telefoane din pușcărie. O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat… Iar la meciul de la Iași, din ultima etapă, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere!”, spunea recent Gigi Becali.

Costel Gâlcă l-a criticat pe Gigi Becali

Replica fostului antrenor de la FCSB nu s-a lăsat aşteptată.

„Am citit că și-a adus din nou aminte de anii aceia, că a intervenit el la mine. Am obosit să tot comentez periodic ce spun alții. Poate Gigi a uitat. Am vorbit doar de câteva ori la telefon. El a tot încercat să mă dea afară atunci. Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul. Dar i-am explicat de fiecare dată că la mijloc e un contract.

Eu îi înțeleg frustrarea, dar, așa cum e vorba de banii lui, în egală măsură era în calcul și munca mea. Sigur, investește foarte mult, nu e nimic de comentat aici. Dar poți să bagi degeaba sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă pe care să o respecți”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă l-a contrazis şi pe Adrian Mititelu

Costel Gâlcă l-a contrazis pe Adrian Mititelu, după ce omul de afaceri anunţase că antrenorul s-a autopropus la FC U Craiova 1948. Campionul cu FCSB din 2015 susţine că a fost căutat de un om din cadrul clubului oltean.

„Am citit că m-am autopropus la FC U Craiova (n.r. râde). Eu, să mă autopropun? În niciun caz nu s-a întâmplat așa ceva. M-a sunat un intermediar, era de la FC U Craiova. Asta a fost tot”, a spus Gâlcă, citat de prosport.ro.

Costel Gâlcă (50 de ani) e şomer de lux şi e gata de o nouă provocare. Ultima dată a stat pe banca lui Al-Hazem şi n-a mai antrenat în România de când a făcut tripla cu FCSB, acum 7 ani. Acesta aşteaptă oferte şi din Liga 1 şi aşteaptă să fie tentat cu un proiect pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu aş discuta cu oricine, nu e nici o problemă, orice echipa!„, a dezvăluit antrenorul român în exclusivitate pentru Antena Sport, cu două săptămâni în urmă.

Gâlcă a avut oferte din România. A fost căutat de Sepsi şi de campioana CFR, în trecut! Acum, Gâlcă nu stă la pândă să-i ia locul lui Dan Petrescu. „E greu să plece Dan Petrescu. O să plece când vrea el! Eu, sincer, tot pe CFR Cluj o văd campioană„, anunţă Gâlcă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și