Închide meniul

Cristi Balaj a pronunţat numele „perlei” lui Dan Petrescu chiar înainte de CFR Cluj – FCSB: „Boateng e printre cei mai buni din fotbalul românesc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2023, 8:58

Cristi Balaj a pronunţat numele „perlei lui Dan Petrescu chiar înainte de CFR Cluj – FCSB: „Boateng e printre cei mai buni din fotbalul românesc!

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Balaj a pronunţat numele „perlei” lui Dan Petrescu chiar înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Preşedintele ardelenilor este fascinat de Nana Boateng, mijlocaşul de bază al campioanei en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul lui CFR Cluj este sigur că ghanezul de 28 de ani este mai valoros decât mijlocaşul defensiv al rivalei FCSB, Adrian Şut. Boateng a jucat în 25 de meciuri din această ediţie de campionat şi a marcat două goluri. A oferit şi un assist.

Cristi Balaj a pronunţat numele „perlei” lui Dan Petrescu

Balaj se aşteaptă ca Nana Boateng să fie de netrecut în Gruia şi să o ajute pe CFR Cluj să îşi învingă rivala din cursa pentru titlu.

Șut și Tavi Popescu sunt doi jucători importanți, în mod special Tavi Popescu, el îmi place. La fel cum a fost și Tănase, sunt jucători care pot să facă diferența, dar și FCSB-ul, la fel ca noi, are jucători care să facă față și să îi înlocuiască cu brio pe absenți.

Din punctul meu de vedere, Boateng e peste Șut, vorbesc și cu un oarecare subiectivism, pentru că pe Boateng îl și văd cum se antrenează.

Reclamă

În 16 ani de arbitraj de Liga 1 și cu multe meciuri arbitrate internațional pot spune că Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi pe care fotbalul românesc i-a avut„, a declarat Cristi Balaj la fanatik.ro.

Nana Boateng a fost adus de CFR Cluj în 2021 şi are în prezent o cotă de piaţă de 2.2 milioane de euro. A venit de la KuPS Kupio, dar a început fotbalul la academia celor de la Manchester City. Cota lui s-a mărit de cinci ori în perioada petrecută la campioana României.

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu

Mihai Stoica a făcut un anunț despre starea fizică a lui Octavian Popescu, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține mijlocașul are șanse foarte mari să nu facă deplasarea în Gruia, din cauza accidentării pe care a suferit-o la lotul național. De asemenea, MM a oferit și o veste bună pentru fani și a dezvăluit că Adrian Șut s-a recuperat la timp și poate fi folosit de Elias Charalambous în duelul cu Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu în timpul meciului dintre România și Belarus, din preliminariile EURO 2024. Mijlocașul a lipsit și de la ultimul meci al celor de la FCSB, victoria cu Sepsi.

Octavian Popescu, șanse foarte mari să nu facă deplasarea. Șut e bine. Nu e 100%, dar sperăm să fie 100% la ora meciului. E clar că vor evolua doar jucătorii care sunt 100%. Șut va fi bine. Am avut emoții mari de tot. A avut entorsă, dar una ușoară.

Tavi a făcut o entorsă mai urâtă. Singurele probleme la echipele naționale este că jucătorii care nu evoluează nici nu se antrenează. Ăsta nu e un reproș, dar suntem aici ca să livrăm, să trimitem jucători la echipele naționale când suntem solicitați”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și