Închide meniul

Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras: „Ce să înţelegem? Nu am nicio explicaţie pentru atitudinea arbitrilor!”. Reacţie vehementă a preşedintelui de la CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 18:51

Reclamă
Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras: „Ce să înţelegem? Nu am nicio explicaţie pentru atitudinea arbitrilor!. Reacţie vehementă a preşedintelui de la CFR Cluj

Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras. Preşedintele lui CFR Cluj a răbufnit şi acuză că s-au făcut mai multe greşeli de arbitraj împotriva campioanei ultimilor cinci ani din Liga 1. Fostul arbitru a incriminat mai multe faze din meciurile cu Rapid şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a urmărit conferinţa de presă făcută de şeful CCA, în care acesta a explicat de ce Onea şi Dragoş Grigore nu au primit cartonaş roşu în derby-ul Rapid – FCSB 1-0. Oficialul lui CFR Cluj a fost surprins de declaraţiile lui Vassaras.

Cristi Balaj pune presiune pe Kyros Vassaras

Cristi Balaj a avut un mesaj direct atât pentru preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, cât şi pentru Răzvan Burleanu.

A văzut, i-a atras atenția arbitrului. Era normal să analizeze. Nu înțelegem cum arbitrul VAR nu vede. Se vede cum palma lui Morais i se duce în față. Morais dorește să pareze, își depărtează mâna de corp, iar, dacă mingea atinge unghia, există o singură decizie, cartonaș galben și lovitură de pedeapsă.

Vorbim de un șut puternic, nu are cum să se schimbe traiectoria la un șut puternic. Palma i se duce în spate. Mingea trece între corp și mână. Cum putea trece mingea pe lângă corp fără să atingă mâna? Era obligatoriu de VAR.

Reclamă

Întrucât mingea are circumferință 68-70 de centimetri, dacă nu se atinge de corp, nu are cum să îi rateze mâna. Când e vorba de CFR nu avem reluări. Faptul că i se duce palma în spate este evident. Eram în joc, vă dați seama ce ar fi însemnat să revenim la 2-2. Eram pe val.

E un gol care a venit de nicăieri, am dominat foarte clar. Nu aș vrea să implic conducerea Rapidului, suporterii au fost magistrali. Am fost primiți foarte bine.

Cu FCSB, Tamm a intrat prin alunecare și a sărit de la 3 metri distanță de Birligea, au spus că e un contact soft. Bine, mă, soft e când e vorba de o decizie împotriva CFR-ului. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nicio explicație pentru atitudinea arbitrilor. Conferința de presă nu ne-a lămurit. Am rămas cu un gust amar după ce am văzut explicațiile. Când eu eram arbitru, Vassaras ne spunea altceva față de ce a prezentat în această întâlnire cu presa.

Noi am plâns etape în șir, am prezentat imagini și opinia specialiștilor a fost că au fost greșeli împotriva CFR-ului. Nu s-a întâmplat nimic.

Când cei de la FCSB au avut probleme de arbitraj, au apărut conferința, președintele Federației. Ce să înțelegem, celelalte echipe nu sunt importante? Suntem singura echipă care a adus puncte pentru fotbalul românesc”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

CFR Cluj a pierdut ultimele trei meciuri din toate competiţiile. În campionat a fost învinsă de Farul, scor 0-1, şi de Rapid, scor 1-3. Gruparea din Gruia a fost eliminată surprinzător şi din semifinalele Cupei României. A cedat cu 0-3 în confruntarea cu Sepsi.

Echipa lui Dan Petrescu şi-a redus serios şansele la titlu. Duminică, CFR Cluj primeşte vizita Universităţii Craiova.

Cum arată clasamentul în Liga 1 după 6 etape din play-off:

1. Farul – 43 de puncte
2. FCSB – 40 de puncte
3. CFR Cluj – 38 de puncte
4. Universitatea Craiova – 35 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și