Închide meniul

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înaintea derby-ului „de foc” FCSB – CFR Cluj: „Nu suntem Real Madrid sau Barcelona”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 18:17

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înaintea derby-ului „de foc FCSB – CFR Cluj: „Nu suntem Real Madrid sau Barcelona

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj

Cristi Balaj este președintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURaES via Hepta

Cristi Balaj i-a dat replica lui Mihai Stoica, înaintea derby-ului „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Preşedintele clujenilor a oferit imediat un răspuns, după comentariile lui MM legate de arbitrajul de care are parte trupa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj se vor duela joi, într-un meci restant din Liga 1. Meciul se anunţă unul încins, ţinând cont de faptul că cele două formaţii se află pe locurile 2 şi 3 în clasament. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:00.

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a acuzat faptul că CFR Cluj a beneficiat de ajutorul arbitrilor, pentru a câştiga unele meciuri. MM susţine că acest fapt nu se va mai putea reliza, datorită prezenţei arbitrajului video la meciurile din Liga 1.

După aceste comentarii ale managerului de la FCSB, Cristi Balaj a oferit un răspuns rapid. Preşedintele de la CFR Cluj susţine că ardelenii nu au beneficiat de niciun avantaj din partea centralilor, stilul de joc al trupei lui Dan Petrescu permiţându-le clujenilor să obţină rezultate notabile atât în competiţiile europene, cât şi în Liga 1.

Mai mult decât atât, Balaj a declarat că Mihai Stoica pune presiune pe arbitrii, înaintea unui duel crucial din Liga 1.

Reclamă

Partida de pe Arena Naţională va fi arbitrată de către Istvan Kovacs, central care recent s-a întors de la Campionatul Mondial din Qatar, unde nu a reuşit să bifeze nicio partidă de la centru.

„În primul rând, pe noi ne interesează să nu primim gol. Dar jucăm și încercăm să câștigăm orice meci. Venim să obținem un rezultat bun.

Nu suntem Real Madrid sau Barcelona. Cu stilul de joc pe care-l avem, am reușit să obținem victorii împotriva celor de la Slavia Praga.

Reclamă 4 / 0/3

Avem antrenorul anului declarat în fotbalul românesc, anunțat de către specialiști. Avem aceiași jucători care au obținut rezultate foarte bune. În campionatul trecut, puteam să câștigăm titlul mult mai devreme, dacă nu ar fi fost greșelile de arbitraj.

Este neinspirat cel care alege să vorbească acum despre greșeli de arbitraj în favoarea CFR-ului, când am văzut ce s-a întâmplat în ultimele etape, decizii în defavoarea noastră, cu Mioveni și cu Rapid. Sunt profund dezamăgit că o persoană (n.r. – Mihai Stoica) creează acum presiune pe arbitri.

Arbitrajul a evoluat, prin introducerea VAR-ului. Nu are cum să fie ieșit din formă Istvan Kovacs. E valoarea mult prea mare pentru nivelul campionatului nostru, din punctul meu de vedere. Am încredere că nu vor fi greșeli”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a acuzat că, în trecut, CFR Cluj a avut parte de un avantaj din partea arbitrilor, însă acum e de părere că va fi mai greu cu arbitrajul VAR. Managerul general al roş-albaştrilor nu a depăăşit nici acum momentul din finalul sezonului trecut, când FCSB a pierdut titlul în urma unui gol primit de la FC Voluntari, dintr-o poziţie suspectă de offside.

“CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi.

Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. e posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți! Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj“, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și