Închide meniul

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nu suntem idioţi! Știm cum s-a făcut această serie teribilă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 11:08

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nu suntem idioţi! Știm cum s-a făcut această serie teribilă!

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj, marele derby al Ligii 1, care se va disputa joi, de la ora 20:00, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a acuzat că, în trecut, CFR Cluj a avut parte de un avantaj din partea arbitrilor, însă acum e de părere că va fi mai greu cu arbitrajul VAR. Managerul general al roş-albaştrilor nu a depăăşit nici acum momentul din finalul sezonului trecut, când FCSB a pierdut titlul în urma unui gol primit de la FC Voluntari, dintr-o poziţie suspectă de offside.

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj

CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi.

Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. e posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți!  Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul FCSB – CFR Cluj!

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul FCSB – CFR Cluj, în restanța din etapa a 9-a a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională se va juca pe 15 decembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Proaspăt revenit de la Campionatul Mondial din Qatar, Kovacs va conduce duelul “de foc” dintre FCSB și CFR Cluj. Cristi Balaj a reacționat la scurt timp după ce a aflat că Istvan Kovacs a fost delegat la centrul partidei de pe Arena Națională.

Președintele lui CFR Cluj este convins că Istvan Kovacs va arbitra exemplar meciul cu FCSB.

“Este arbitrul cel mai valoros pe care îl avem în acest moment. Sunt convins că arbitrajul va fi pe măsura valorii lui. Kovacs a fost chemat la Cupa Mondială ca arbitru de rezervă. Este un arbitru pe care ei se vor baza în viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Vârsta îi permite, cred că va putea să arbitreze la alte Campionate Europene și Mondiale. Să ajungi chiar și arbitru de rezervă la Cupa Mondială este o onoare și îl felicit pentru asta”, a spus Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar! Câți bani a încasat

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar. Kovacs a fost delegat la 8 meciuri de-a lungul Mondialului, în toate având în rolul de arbitru de rezervă.

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs s-a întors din Qatar cu buzunarele pline.

Istvan Kovacs, alături de asistenții Adrian Artene și Vasile Marinescu, sunt cei 3 arbitri români care au luat parte la Cupa Mondială din acest an. Cu toții se vor întoarce în România în următoarele zile.

Kovacs a fost delegat de FIFA la 8 meciuri, în prim-plan cu duelurile “de foc” Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1 și Portugalia – Elveția 6-1.

Meciurile la care a fost delegat Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar:

  • Qatar – Ecuador 0-2
  • Uruguay – Coreea de Sud 0-0
  • Argentina – Mexic 2-0
  • Spania – Germania 1-1
  • Ecuador – Senegal 1-2
  • Arabia Saudită – Mexic 1-2
  • Croația – Belgia 0-0
  • Portugalia – Elveția 6-1

Kovacs s-a întors în țară nu doar cu multă experiență, ci și cu conturile pline. Arbitrul român a primit, per total, din partea FIFA, suma de 90.000 de euro.

Reclamă

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și