Închide meniul

Cristi Borcea a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Îl șicanează unul ca Talpan!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 15:36

Cristi Borcea a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: Îl șicanează unul ca Talpan!”

Cristi Borcea a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Cristi Borcea a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB! Patronul FCSB-ului a anunțat că iese din fotbal, după partida cu Rapid, câștigată de giuleșteni cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut scandal din cauza faptului că arbitrul Horațiu Feșnic a tolerat un joc dur la Rapid – FCSB, 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu.

Cristi Borcea a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” este de părere că Gigi Becali își va pune planul în aplicare, acela de a o părăsi pe FCSB, dacă problemele cu care se confruntă formația roș-albastră vor persista.

„Derby a fost în tribune la CSA Steaua – Dinamo, dar cred că și problema asta cu Steaua se va rezolva. Gândiți-vă ce ar fi însemnat Steaua să fie unită și să joace în Ghencea pe un stadion nou, cu banii pe care i-a băgat nașu’ (n.r. Gigi Becali). Și a investit în ei.

Sunt 100% sigur că, dacă îl mai șicanează așa mult, pleacă. Îl șicanează unul ca Talpan, cei din Armată, mai vine și o supărare cu Feșnic (n.r. Horațiu Feșnic, care a arbitrat derby-ul Rapid – FCSB 1-0), care a făcut ce a făcut.

Reclamă

Acolo Mutu a câștigat meciul. Având un lot mult mai slab decât al Stelei (n.r. FCSB) în toate compartimentele, ce a făcut? A făcut ca cel mai bun fotbalist al lor (n.r. – Florinel Coman) să nu mai joace din minutul 10. Acolo a riscat, dar l-a potolit”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, hotărât să renunțe la FCSB

Gigi Becali a declarat faptul că nu mai vrea să activeze în fotbal, astfel că o va părăsi pe FCSB.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și