Închide meniul

Cristi Borcea îl apără pe Gigi Becali, în scandalul FCSB – CSA Steaua! Dialog incendiar cu Florin Talpan

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 14:10

Reclamă

Cristi Borcea îl apără pe nașul Gigi Becali, în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul șef de la Dinamo s-a contrat cu Florin Talpan, în direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discuția contradictorie dintre cei doi a venit în contextul schimbării Legii Sportului, care o ajută pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

Cristi Borcea îl apără pe Gigi Becali, în scandalul FCSB – CSA Steaua

Cristi Borcea: „Eu nu cred că pe parcursul unui campionat se pot schimba regulile. Am fost şi eu în Comitetul Executiv al Federaţiei şi al Ligii. Dacă intră legea în vigoare, va fi supusă Adunării Generale. De la anul va fi. Eu nu cred şi nu văd pârghia legală ca CSA să promoveze în acest an.”

Florin Talpan: „Dacă intră legea acum în vigoare, Comitetul Executiv este obligat să respecte legea şi noi avem drept de promovare începând din acest sezon noi Pentru că nu Comitetul Executiv decide când să pună în aplicare o lege!”

Cristi Borcea: „Domnule Talpan, aici nu suntem la judecătorie. Nu poate o lege organică să intre peste legile sportive!”

Reclamă

Florin Talpan: „Nu vreau să intru în discuţii contradictorii cu dumneavoastră, dar dacă apare legea, noi avem drept de promovare din acest sezon. Cei de la Federaţia Română de Fotbal sunt obligaţi să respecte legea!”

Cristi Borcea: „Eu am fost 20 de ani în conducerea Federaţiei şi a Ligii ca membru în Comitetul Executiv. Dacă dumneavoastră faceţi să se întâmple aşa ceva, eu zic că vom avea repercusiuni de la UEFA”

Florin Talpan: „Domnul Borcea, dar în 2018, când Instanţa a decis ca echipa lui Becali să îşi schimbe denumirea, de ce cei din Comitetul Executiv şi Federaţia nu au pus în executare acea hotărâre a Instanţei? Practic, FCSB trebuia să fie retrogradată! De ce nu s-a întâmplat lucrul acesta?”

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea: „Nu avea cum să fie retrogradată pentru că pentru că FCSB, s-a spus foarte clar, a fost continuatoarea Stelei!”

Florin Talpan: „Arătaţi-mi mie hotărârea instanţei unde spune că FCSB este continuatoarea. Nu există! Iar schimbarea de denumire s-a făcut în timpul campionatului. Înţelegeţi? Deci, în momentul în care şi-a schimbat denumirea, FCSB trebuia retrogradată! Trebuia exclusă din campionat! Eu am să cer Federaţiei Române de Fotbal să îmi spună data la care FCSB a solicitat această schimbare de denumire. Dacă a făcut-o în timpul campionatului, trebuie să fie exclusă din campionat şi să înceapă campionatul din Liga a 4-a! Şi lucrul acesta se va întâmpla. O să vedeţi! Eu am să lupt în continuare cu FCSB.”

Cristi Borcea: „Domnule Talpan, dacă era ilegal, nu credeţi că forul european sancţiona atât Steaua, cât şi pe noi, ca ţară?”

Florin Talpan: „Haideţi să nu vorbim de forul european, pentru că forul european… Federaţia Română de Fotbal nu vrea să respecte hotărârile pronunţate de către Instanţe! FCSB, la ora actuală, evoluează ilegal în campionat şi ar trebui exclusă! Că nu se întâmplă luna asta, că nu se întâmpla luna viitoare, dar s-ar putea în sezonul următor.”

Cristi Borcea: „Sunt nule! În fotbal sunt nule! Numai instanţele sportive dictează!”, a fost dialogul dintre cei doi, conform primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și