Închide meniul

Cristi Ganea l-a atacat pe Gigi Becali, după transferul la Farul: „Nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă”

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 18:45

Reclamă
Cristi Ganea l-a atacat pe Gigi Becali, după transferul la Farul: Nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă”

Cristi Ganea l-a atacat pe Gigi Becali, după transferul la Farul Constanța

Cristi Ganea / Farul TV

Ajuns la 31 de ani, Ganea a fost pus pe „lista neagră” de Gigi Becali, din cauza faptului că patronul nu a fost impresionat de evoluțiile acestuia, de la FCSB. În cele din urmă, fundașul s-a întors la echipa lui Gică Hagi, pentru care a mai jucat de 2 ori, în trecut, pe când aceasta se numea Viitorul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Ganea l-a atacat pe Gigi Becali, după transferul la Farul Constanța. Mesajul transmis de fundaș

Fundașul s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit la echipa lui Gică Hagi și le-a transmis fanilor „marinari” că se simte ca acasă la Farul. De asemenea, acesta a lansat și un atac la adresa lui Gigi Becali și a menționat faptul că a plecat de la FCSB pentru că nu a dorit să stea pe banca de rezerve.

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte bucuros să fiu din nou aici. După cum știți, aici este casa mea, aici am crescut, de aici am ieșit în fotbalul mare. Am avut un an destul de greu, am trecut prin câteva probleme. Am venit cu tot sufletul la echipă, să mă simt important și să îmi ajut echipa sa își îndeplinească obiectivele.

Sunt într-un moment greu, pentru că nu am mai jucat în ultimul timp și nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu îmi place ideea asta, mereu am fost învățat să joc”, a spus Cristi Ganea, într-un interviu pentru site-ul clubului.

Cristi Ganea a fost prezentat oficial de Farul Constanța

Cristi Ganea a fost prezentat oficial de Farul Constanța. Fundașul este la a 3-a experiență la echipa lui Gică Hagi.

Reclamă

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul unei postări pe site-ul oficial, că fundașul Cristi Ganea se va alătura lotului pregătit de Gică Hagi. Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului viitor.

„Farul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formația noastră valabil până în vara anului 2025.

Va fi a treia experiență a fundașului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanța, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 și apoi ianuarie – iulie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Născut la Bistrița, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos și FCSB.

În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri și a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are și 8 selecții la Naționala României”, au anunțat oficialii de la Farul, pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și