Închide meniul

Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid: „Nu a fost ce trebuie!”

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 14:19 / Actualizat: 28 august 2024, 15:35

Reclamă
Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid: „Nu a fost ce trebuie!

Cristi Săpunaru a dat toate cărțile pe față și a vorbit despre Neil Lennon, după plecarea acestuia de la Rapid

Colaj: Profimedia

Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit deschis despre tehnicianul nord-irlandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a plecat de la Rapid în urmă cu o săptămână, iar locul acestuia a fost ocupat de Marius Șumudică. Fostul antrenor de la Celtic a fost demis din cauza rezultatelor, dar și a controverselor iscate în ultima perioadă.

Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid

Săpunaru nu a jucat prea mult în mandatul lui Neil Lennon, iar acum fundașul a vorbit deschis despre relația cu acesta.

Potrivit veteranului, nu doar Neil Lennon trebuie învinuit pentru rezultatele slabe înregistrate de Rapid. Cristi Săpunaru a dat asigurări că jucătorii au dat tot posibilul pentru a juca bine, sub comanda nord-irlandezului.

„N-o să stau să detaliez nimic. Nu a mers. Explicația a fost dată de rezultate. Și jucătorii și-au dorit, și el și-a dorit performanță. Dar nu a fost ce trebuie. Nu știu dacă n-a fost potrivit el pentru club, nu ne-a ieșit, ăsta e principalul lucru. Iar după, când n-ai rezultate, cade capul antrenorului.

Reclamă
Reclamă

Nu dau vina pe el pentru rezultatele care au fost, toți am avut vină. Când nu ai rezultate, jocul scade, jucătorii se gândesc de ce nu le iese. Se ajunge să nu mai joci fotbal, să joci doar la rezultat, cât de urât poți, doar ca să îți intri în formă. Dacă aveam vreo victorie, poate se schimba și jocul, dar nu s-a întâmplat.

Am vorbit de multe ori cu Lennon. Se pare că nu a ajutat cu nimic. Am avut o relație normală, de jucător-antrenor. Am încercat să-l ajut cu ce am putut, cum au făcut și ceilalți jucători”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit digisport.ro.

Ce sacrificii a făcut Cristi Săpunaru pentru a juca în Poli Iași – Rapid

Marius Șumudică a dezvăluit că l-a „obligat” pe Cristi Săpunaru să-și facă o injecție, pentru a putea juca în duelul din Copou. Antrenorul consideră că Rapid are nevoie de un jucător precum „Săpun”, mărturisind că are o relație specială cu acesta.

Reclamă

De asemenea, Marius Șumudică a transmis că a trăit la intensitate maximă duelul cu Poli Iași, având pulsul peste 100.

„A jucat cu injecție, a intrat, mi-a zis la pazuă că nu mai poate, dar mai trage zece minute de el. Are probleme mari în călcâie. Vom vedea, nu a fost nimic concertat, că Săpunaru nu vrea să joace…l-ați văzut și voi. L-am obligat să facă o injecție, a făcut-o înainte de meci, a jucat. Toți jucătorii sunt importanți pentru mine, am 27-28 de jucători, îi iubesc cum îl iubesc pe Săpunaru. Ok, cu el am o relație specială. Inima mea nu se poate împărți. Ai jucători pe care îi iubești mai mult. Am doi copii, îi iubesc la fel.

Dar în momentul când ai 27-28 de jucători, nu poți să-i mulțumești pe toți. Săpunaru e în inima mea, Săpunaru e rapidist, are sânge vișiniu ca mine, are spiritul Rapidului, Rapid are nevoie de el, de jucătorul Săpunaru. Nu trebuie să uit, l-am luat cu mine în Turcia, a jucat cu mine acolo. Între noi există o relație extraordinară, dar voi dezvolta această relație cu fiecare jucător. Și-au dat viața toți, n-am cum să nu-i iubesc pe oamenii aceștia.

Am avut pulsul 100 și ceva, mai puneam mâna la gât, să văd cum îmi bate inima. Era pe la o sută și ceva (n.r. pulsul). Exact ca și cum aș fi alergat pe bandă, dar nu mai contează, inima mea bate pentru Rapid”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:34

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

16:30

Alex Chipciu a primit vestea de la Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul Kosovo – România

15:37

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji”

15:28

Risto Radunovic se gândește doar la calificare, înainte de FCSB – LASK Linz: „Vreau să jucăm în Europa League!”

15:17

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! A comentat și ultimele rezultate: „Ne vom reveni! Să fiți siguri”

15:02

Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Lovitura pe care o încearcă patronul Universităţii Craiova

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și