Închide meniul

Cristi Săpunaru, declarație haioasă despre Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB: „Să se apuce de muzică! Probabil de aceea face așa!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 19:03

Reclamă
Cristi Săpunaru, declarație haioasă despre Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB: Să se apuce de muzică! Probabil de aceea face așa!”

Cristi Săpunaru, declarație haioasă despre Gigi Becali înainte de Rapid - FCSB

Cristi Săpunaru și Gigi Becali / AS.ro și Hepta

Cristi Săpunaru a avut o declarație haioasă despre Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB, partidă care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Zilele trecute, Gigi Becali a stârnit amuzamentul după ce, în timpul unui interviu, a început să cânte „lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Cristi Săpunaru, declarație haioasă despre Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB

Cristi Săpunaru susține că nu a văzut imaginile cu Gigi Becali în care cânta „lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League”. Însă, l-a îndemnat pe patronul FCSB-ului, în mod ironic, să înceapă o carieră în muzică.

„Să se apuce de muzică (n.r. Gigi Becali). Nu am văzut imaginile, pentru că nu prea mă uit la televizor. Are încredere în echipa lui, presupun. Probabil de aceea face așa. Nu văd de ce m-ar interesa pe mine că domnul Becali cântă «lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League»”, a declarat Cristi Săpunaru, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Dan Șucu recunoaște că a ținut cu Steaua

Zilele trecute, acționarul de la Rapid a dezvăluit faptul că, în trecut, a fost fanul Stelei. Acesta a spus că afinitatea pentru Steaua i-a fost insuflată de tatăl său, care a ocupat funcția de ofițer.

Reclamă
Reclamă 4

„Tata era ofițer, mergeam de mână la meciuri. Niciodată nu m-am gândit să investesc la Steaua, nici la Rapid nu m-am gândit să investesc, în primă fază. Dar am mers la meciuri și mi-a plăcut ce se întâmplă acolo. Este extraordinar pentru copii. Din punctul meu de vedere, jucătorii sunt un exemplu extraordinar pentru copii. Copiilor trebuie să le creezi vise.

Indiferent dacă sunt sau nu înzestrați să fie acolo, visul lor e să fie și ei acolo, să fie aclamați, așa cum a fost Marius Lăcătuș. Când au jucat la Sevilla, a ieșit un București întreg pe străzi. Era cea mai mare performanță a sportului românesc. Marius era lider pentru mulți copii”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului

Daniel Pancu a avut un discurs dur la adresa Rapidului. Fostul fotbalist consideră că actuala echipă din Giulești nu are viitor.

Reclamă

„Eu te întreb strict pe fotbal, cine e Rapid? Clubul îl cunoaștem, dar cine e Rapid? Moldovan e al treilea portar la națională, Ignat și Pănoiu sunt convocați de mine la naționala U20. Sefer nu mai e convocat nici la naționala de tineret. E Kait în naționala Estoniei, dar te compari cu Universitatea Craiova, care are 7-8 jucători la loturi? Cu FCSB, Farul, CFR, nici nu mai vorbesc. 

Echipa asta nu are viitor. Are doar trecut și prezent. Dacă faci o strategie strict pe prezent, atunci înseamnă că vrei să câștigi ceva important. Altfel ai putea să investești în tineri, iei 5 jucători, iar anul ăsta vedem ce facem și după vii și te bați cu oricine vrei tu.

Ei pe fotbal sunt aproape nimeni. Nu ai cum să intri în primele 3, nu ai cum. E un lucru normal să te califici în play-off, dacă bugetul este cel anunțat, de 5 milioane de euro”, a spus Daniel Pancu.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și