Închide meniul
VIDEO

Cristi Săpunaru, discurs fabulos în vestiar înainte de Rapid – CFR 3-1: „Vreau ca părinții noștri să zică ‘ăsta e băiatul meu’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 11:44

Reclamă
Cristi Săpunaru, discurs fabulos în vestiar înainte de Rapid – CFR 3-1: „Vreau ca părinții noștri să zică ‘ăsta e băiatul meu!

Cristi Săpunaru, discurs fabulos în vestiar înainte de Rapid - CFR 3-1

Captură Rapid TV

Cristi Săpunaru a avut un discurs fabulos în vestiar înainte de Rapid – CFR 3-1. Săpunaru a ţinut un speech prin care şi-a motivat colegii şi le-a cerut să facă cel mai bun meci al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iar vorbele lui Săpunaru au avut impact imediat. Rapid a făcut cel mai bun meci din acest sezon şi a câştigat derby-ul cu CFR Cluj.

Cristi Săpunaru, discurs fabulos în vestiar înainte de Rapid – CFR 3-1

Astăzi vreau să facem cel mai bun meci de până acum! Vreau ca familiile noastre să fie mândre de noi! Vreau ca părinții noștri să zică ‘ăsta e băiatul meu!’ Surorile și frații să zică ‘ăsta e fratele meu!’ Copiii să zică ‘ăsta e tatăl meu!’ Toți din echipă să zică ‘ăsta e colegul meu!’ Cei din tribună să zică’ ăsta e idolul meu, pentru ăsta vin la fiecare meci!’, a fost discursul lui Cristi Săpunaru, conform Rapid TV.

Cristiano Bergodi a fost în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1

Cristiano Bergodi a fost în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, îndeosebi pe Albion Rrahmani, pe Alex Ioniţă şi pe Albu. Despre Albion Rrahmani, autorul unei „duble”, a spus că este, probabil, cel mai bun atacant pe care l-a antrenat, atât în România, cât şi în Italia.

Reclamă

Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul. Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

În a doua repriză nu pot să vorbesc, a fost extraordinar! Am avut o sumedenie de ocazii. Nu a fost o descătuşare (n.r: momentul când a intrat pe teren). Când te sperii un pic… le-am dat curaj la pauză în vestiar. Au egalat şi pe urmă au avut golul anulat pentru offside (n.r.: CFR Cluj). Le-am dat curaj (n.r.: jucătorilor săi).

După aia te duci, ai 2-1, 3-1, nu am decât să îmi felicit băieţii. Cine a intrat a jucat bine. Dacă e să remarc pe un jucător, îl remarc pe Alex Ioniţă, care a jucat prima oară titular şi a jucat foarte bine. Şi pe Albu, la fel. Trebuie să îi felicităm, au făcut un meci extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

S-a dezvoltat un meci incredibil de frumos. În a doua repriză am avut 3-4 ocazii în 15 minute, am ajuns în careu uşor.

La pauză i-am văzut aşa un pic speriaţi, ne-a dereglat un pic mental că ne-au egalat, dar în a doua repriză am jucat foarte frumos.

Sper ca accidentarea lui Braun să nu fie serioasă.

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Rapid – CFR Cluj 3-1. „Dubla” lui Rrahmani şi reuşita lui Petrila au adus cele trei puncte în Giuleşti

Rapid – CFR Cluj 3-1. Derby-ul etapei a 10-a dintre Rapid şi CFR Cluj a fost câştigat de giuleşteni, care s-au impus în partida de pe teren propriu cu 3-1.

Înaintea partidei, Rapid era pe locul 4, cu 15 puncte, la patru lungimi de Universitatea Craiova (locul 3) şi cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, gruparea din Gruia era pe 2, la şase puncte de liderul FCSB şi cu două partide în minus.

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

Reclamă

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată.

După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și