Închide meniul

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0: „Nu am câștigat încă războiul. Play-off-ul este obiectivul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 1:23

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0: „Nu am câștigat încă războiul. Play-off-ul este obiectivul

Helmut Duckadam critică suspendarea primită de Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru e căpitanul Rapidului / Hepta

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0. Căpitanul giuleştenilor a marcat al doilea gol şi se gândeşte deja la duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a treia a Superligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru s-a bucurat alături de fanaticii suporteri giuleşteni pentru primul succes din acest sezon, care a venit tocmai impotriva rivalei FCSB. Marko Dugandzic a marcat şi el, la doar două zile de la transferul la Rapid.

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0

„E un derby, sunt fericit că am câștigat. Nu trebuie să rămânem cu victoria asta a FCSB. Ne-au făcut un cadou superb, au fost alături de noi și au câștigat 90 de minute. Au fost magnifici, noi ne-am făcut treaba și trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Trebuia să câștigăm pentru ei, suntem fericiți, dar este a doua etapă din campionat. Am pierdut un punct cu CFR Cluj, iar acum ne gândim la meciul cu Craiova. Cum adică dacă ne așteptam? Intrăm în teren să câștigăm. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră meci de meci. E greu dacă intrăm cu poate sau dacă. În fotbal nu se câștigă așa.

Suntem la noi acasă și nu trebuie să vină nimeni să ne fure sucul de pe masă. Sunt fericit că a venit (n.r. Dugandzic), a marcat, a dat pasă de gol, a jucat extraordinar. Mai aveam de jucat foarte multe etape. Nu putem să spunem că suntem nr 1 în România că am bătut FCSB.

Nu am câștigat încă războiul. Play-off-ul este obiectivul, iar după o să tindem cât mai sus. După ce intrăm în play-off o să spunem dacă o ne batem la play-off”, a spus Săpunaru, după victoria cu FCSB.

Reclamă

Adrian Mutu: Cristi Săpunaru mi-a spus că va marca

Adrian Mutu a dezvăluit că Săpunaru i-a spus că va marca. Fostul mare atacant cere însă noi transferuri de la Victor Angelescu, pentru a putea lupta pentru play-off.

„Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a spus Mutu, după meci, citat de digisport.ro.

Universitate Craiova – Rapid, meci de foc în etapa a treia a Superligii

După această victorie, Rapid a întrecut-o pe FCSB în clasamentul Superligii, având 3 puncte. Roş-albaştrii au rămas cu un singur punct, după egalul cu U Cluj, din prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru giuleşteni, urmează al treilea meci de foc, în deplasare cu Universitatea Craiova, echipă care e fără victorie în acest sezon, cu Laszlo Balint pe bancă.

„Nu ne gândim la titlu, ne aşteaptă Universitatea Craiova. A fost de la început o prietenie cu galeria. Sunt profesionist, îmi fac treaba unde mă duc. Aţi văzut ce atmosferă au făcut”, a mai spus Mutu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și