Închide meniul

Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 19:44

Reclamă
Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor

Cristiano Bergodi a făcut "revoluţie" la Rapid, pentru meciul cu Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al celor de la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi, şi a exclus din lot nu mai puţin de trei titulari. Damjan Djokovic, Jayson Papeau şi Alexandru Albu nu sunt nici măcar rezerve pentru duelul giuleştenilor din a patra etapă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la Sepsi, de la ora 20:30, meciul fiind în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii ţintesc prima victorie din play-off, după trei eşecuri consecutive.

Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi, şi a exclus din lot trei titulari

Cristiano Bergodi a luat o decizie radicală la Rapid, după eşecul umilitor cu CFR Cluj, din etapa precedentă. Alexandru Albu, Damjan Djokovic şi Jayson Papeau sunt OUT din lotul giuleştenilor, pentru duelul cu Sepsi.

Toţi cei trei jucători au fost titulari în duelul pierdut cu CFR Cluj, etapa precedentă. Jayson Papeau şi Damjan Djokovic au fost schimbaţi la pauza derby-ului din Gruia, în timp ce Alexandru Albu a fost integralist.

În linia de mijloc, în locul celor trei jucători excluşi din lot, Cristiano Bergodi i-a titularizat pe Jakub Hromada, Răzvan Oaidă şi Florent Hasani.

Reclamă

Jayson Papeau a bifat în total 33 de meciuri la Rapid, în acest sezon, reuşind să marcheze cinci goluri. Damjan Djokovic, transferat de giuleşteni în iarnă, de la FCSB, a evoluat în zece meciuri pentru formaţia de sub Grant, reuşind să marcheze şi un gol, în timp ce Alexandru Albu a jucat în 32 de meciuri pentru Rapid.

Nu este pentru prima dată în acest sezon când Alexandru Albu este exclus din lotul Rapidului. Mijlocaşul a mai păţit asta la începutul lunii martie, după ce a petrecut, alături de Andrei Borza, într-un club, după înfrângerea suferită de giuleşteni la Iaşi.

Echipele de start la Rapid – Sepsi:

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a anunţat că nu clauzele îl ţin pe Cristiano Bergodi la echipă şi, în cazul în care conducerea va dori să îl demită, acest lucru se va întâmpla:

„Cu toții trebuie ne gândim la ce am făcut greșit, de la antrenor, la jucători și la noi. Nici Bergodi nu a înțeles ce s-a întâmplat cu CFR (n.r. – scor 1-4), nu a pregătit meciul să pierdem. El e antrenorul și trebuie să găsească soluția pentru a ieșit cât mai repede din situația asta.

Cristiano nu a pierdut controlul vestiarului, el poate să revitalizeze situația. Nu am avut de gând să-l demitem. Am avut o ședință în care am hotărât să îi mai dăm șanse, mergem pe mâna lui. Vom respecta contractul, nu va exista să nu demitem un antrenor din cauze financiare. Și antrenorii își negociază anumite clauze. Dacă vom decide să-l demitem, nu vom ține cont de clauze.

Există o clauză de reziliere. Noi am avut obiectiv locurile 1-3 și Cupa României. Am avut o discuție cu Cristiano, ne-a spus părerea lui. A făcut și el greșeli. Am avut niște discuții cu el. Sper să nu se întâmple să nu mai avem șanse matematice la podium înainte de ultimele etape”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și