Închide meniul
UPDATE

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 17:00

Reclamă
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi!

Cristiano Bergodi / Hepta

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Cristiano Bergodi a fost băgat în şedinţă de Dan Şucu şi Victor Angelescu, după umilinţa suferită de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj. La finalul şedinţei, Dan Şucu a anunţat hotărârea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi rămâne, cel puţin momentan, antrenorul Rapidului. Giuleştenii au rămas fără victorie în play-off, după eşecul categoric suferit în derby-ul cu CFR Cluj. Ei au pierdut clar, scor 1-4, şi s-au îndepărtat de primele locuri.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!

UPDATE 17:00 Dan Şucu a anunţat că Bergodi rămâne antrenorul Rapidului!

„Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.

Reclamă

Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă pe Cristiano Bergodi

Anterior, s-a aflat că şefii de la Rapid au luat decizia de a face o şedinţă de urgenţă la club, după eşecul usturător înregistrat cu CFR Cluj. Potrivit gsp.ro, acţionarii echipei au luat în calcul inclusiv demiterea lui Bergodi.

Primul nume de pe lista giuleştenilor, pentru înlocuirea lui Bergodi, ar fi Marius Şumudică. Acesta este liber de contract, după ce a fost demis de Gaziantep. Şumudică ar reprezenta cea mai bună variantă pentru giuleşteni, dat fiind faptul că este un mare fan al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta nu este însă agreat de toţi membrii din conducerea giuleştenilor. „Şumi” a avut o dispută cu Daniel Niculae, în trecut, cei doi oferindu-şi replici acide.

Marius Şumudică este considerat antrenorul potrivit pentru a o scoate pe Rapid din criză, pe acest final de sezon. „Șumi a mai încins el spiritele, nu e pe placul unora după ce declarații a dat, dar e un antrenor foarte bun și e capabil să scoată Rapidul din criză. S-ar mai stinge și văpaia care a început să mocnească tot mai mult și în rândul suporterilor, care l-ar vrea pe Șumi antrenor. E foarte posibil ca să se apeleze la el, pentru acest final de sezon dar și pentru următoarele două”, susţin surse din cadrul clubului giuleştean, conform sursei menţionate anterior.

De asemenea, pe lista şefilor de la Rapid, pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi, se mai află şi Dan Petrescu. „Bursucul” este şi el liber de contract, însă este foarte aproape să revină pe banca celor de la CFR Cluj. Fostul internaţional va ajunge la Cluj săptămâna viitoare, pentru a negocia cu Neluţu Varga.

În cazul în care îl vor demite pe Cristiano Bergodi, oficialii de la Rapid trebuie să-i plătească acestuia suma de 200.000 de euro, atât cât este clauza sa din contractul cu giuleştenii. Tehnicianul italian îi pregăteşte rapidişti de la începutul sezonului, după plecarea lui Adrian Mutu.

Prima reacţie a lui Bergodi după ce fanii i-au cerut demisia

Cristiano Bergodi a oferit prima reacţie după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj, meci în care suporterii Rapidului i-au cerut demisia. Bergodi a fost extrem de nervos la interviuri.

„Nu mai e nimic de spus. Din păcate, a fost o primă repriză de coşmar şi nu mai putem spune nimic. Ne-au dat 4 goluri. Când primeşti două goluri în minutul 7, jucătoriii au căzut psihic. Din păcate, sunt greşeli. La pauză ar fi trebuit să fie schimbaţi toţi, nu doar jucătorii, şi antrenorii. Nu sunt vinovaţi doar cei care au ieşit. Toţi sunt vinovaţi pentru asta. E normal ca suporterii ca suporterii sunt supăraţi. Normal că se iau de antrenor. Au sprijinit echipa până la finalul meciului. Normal că antrenorul este principalul vinovat.

Analiza o fac după meciuri. Sunt exigent în ceea ce mă priveşte. Nu pot să spun ceva la cald. Nu cunosc termenul de fermitate. Patronul poate să spună orice, nu ştiu la ceea ce se referă. Nu pot să răspund la întrebarea asta. Nu eu trebuie să spun dacă trebuie să fiu demis sau să îmi dau demisia. Prima repriză a fost de coşmar. O să fie o evaluare şi sunt conducătorii care pot face asta. Ne pare foarte rău de acest lucru, era o echipă care a dispărut după meciul cu FCSB. Nu e uşor pentru un antrenor după acest scor. Lupta continuă pentru obiectivul 1-3. Vom lupta în continuare”, a spus Cristiano Bergodi după umilinţa cu CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și