Închide meniul

Prima reacţie a lui Cristiano Bergodi după ce fanii i-au cerut demisia: „O repriză de coşmar! Normal că se iau de mine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 23:26 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 17:27

Prima reacţie a lui Cristiano Bergodi după ce fanii i-au cerut demisia: „O repriză de coşmar! Normal că se iau de mine

Suporterii i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj

Hepta

Cristiano Bergodi a oferit prima reacţie după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj, meci în care fanii Rapidului i-au cerut demisia. Bergodi a fost extrem de nervos la interviuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a avut un discur vehement şi a spus că la pauza meciului cu CFR Cluj trebuia schimbată toată lumea, inclusiv antrenori. Bergodi a avut un mesaj şi pentru Dan Şucu, cel care a spus că sunt prea mulţi „băieţi buni” în club şi că trebuie mai multă fermitate.

Prima reacţie a lui Cristiano Bergodi după ce fanii i-au cerut demisia

„Nu mai e nimic de spus. Din păcate, a fost o primă repriză de coşmar şi nu mai putem spune nimic. Ne-au dat 4 goluri. Când primeşti două goluri în minutul 7, jucătoriii au căzut psihic. Din păcate, sunt greşeli. La pauză ar fi trebuit să fie schimbaţi toţi, nu doar jucătorii, şi antrenorii. Nu sunt vinovaţi doar cei care au ieşit. Toţi sunt vinovaţi pentru asta. E normal ca suporterii ca suporterii sunt supăraţi. Normal că se iau de antrenor. Au sprijinit echipa până la finalul meciului. Normal că antrenorul este principalul vinovat.

Analiza o fac după meciuri. Sunt exigent în ceea ce mă priveşte. Nu pot să spun ceva la cald. Nu cunosc termenul de fermitate. Patronul poate să spună orice, nu ştiu la ceea ce se referă. Nu pot să răspund la întrebarea asta. Nu eu trebuie să spun dacă trebuie să fiu demis sau să îmi dau demisia. Prima repriză a fost de coşmar. O să fie o evaluare şi sunt conducătorii care pot face asta. Ne pare foarte rău de acest lucru, era o echipă care a dispărut după meciul cu FCSB. Nu e uşor pentru un antrenor după acest scor. Lupta continuă pentru obiectivul 1-3. Vom lupta în continuare”, a spus Cristiano Bergodi după umilinţa cu CFR Cluj. 

Cristi Săpunaru, „distrus” după Rapid – CFR Cluj 1-4: „Penibili! Ne e ruşine!” Ce a spus despre Bergodi

Cristi Săpunaru a fost „distrus” după Rapid – CFR Cluj 1-4 şi nu s-a ferit de cele mai dure cuvinte. Fanii i-au ceru demisia şi lui Cristiano Bergodi. Rapid a suferit o umilinţă uriaşă în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-4, şi este singura echipă care nu a câştigat punct în playoff. Elevii lui Cristiano Bergodi cu greu şi-au putut găsi cuvintele.

Reclamă

Cristi Săpunaru a fost „distrus” după Rapid – CFR Cluj 1-4 şi nu s-a ferit de cele mai dure cuvinte.

Nu am nicio explicaţie pentru prima repriză. A fost de coşmar, a doua am încercat să revenim pe tabelă. Dar nu ştiu ce să spun. Mai era ceva de spus în vestiar? Nu era nimic de spus. Singura chestie pe care le-am spus-o e că le-am zis să jucăm fotbal că ne facem de râs. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ne e ruşine de suporteri, de toată lumea. Ne schimbăm mentalitatea. O să cădem în prostie şi o să ne batem pentru locurile 5-6. Pe mine mă interesează prezentul, meciul acesta să îl câştigăm.

Nu există, CFR Cluj a venit cu echipa bună. Au în lot jucători buni. Noi am intrat cu echipa bună pe care ne-a aliniat-o Mister. Am fost penibili. Trebuiau schimbaţi 11 jucători. E de vină Mister pentru prima repriză. Trebuie să realizăm că atunci când se schimbă un antrenor e vina noastră. Am rămas că eram aşteptat la doping. Sunt prea supărat. Nu ţin minte o repriză ca asta. Următorul meci trebuie să îl câştigăm şi să ne prezentăm la el, nu ca azi„, a spus Cristi Săpunaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și