Închide meniul

Cristiano Bergodi, mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid: „Vom aștepta să ne dea primul 11”

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2023, 12:44

Reclamă
Cristiano Bergodi, mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid: „Vom aștepta să ne dea primul 11

Cristiano Bergodi, mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB - Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci - Hepta

Cristiano Bergodi a avut un mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul etapei a 15-a a Ligii 1. Antrenorul giuleştenilor aşteaptă ca patronul roş-albaştrilor să anunţe echipa de start a liderului, un lucru cu care ne-a obişnuit în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă noi avem surprize? Noi nu surprindem pe nimeni. Din contră, ei au mulți jucători care se plimbă, după o repriză, două meciuri. Se schimbă mult jucătorii. Nu se știe cine va juca. Dar vom aștepta ca domnul Becali, care vorbește la televizor, să ne dea primul 11. Am glumit un pic, pentru a detensiona atmosfera.

Cristiano Bergodi, mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid

Coman nu știu dacă va juca, că a fost accidentat. Nu că sunt arogant, analizăm. Nu știi cum gândește antrenorul. Și ei știu cum vom juca noi.

Am auzit că a zis: ‘Spune-i lui Bergodi că jucăm așa’. Se știe acolo, afli ceva când vorbește domnul Becali. Sincer, fără glume, mie îmi place ca noi să avem o identitate de joc”, a spus Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid

Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj clar pentru jucătorii liderului, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1.

Reclamă

Mustaţă a vorbit în numele Peluzei Nord şi a venit cu un mesaj clar, înaintea meciului cu Rapid: „dacă ne bat cu 40.000 de suporteri în spate, trebuie să ne lăsăm de fotbal”.

„Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului.

Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%. Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și