Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali a anunţat cât costă Florinel Coman: „Ce face Neymar, face şi el”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2023, 12:48

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali a anunţat cât costă Florinel Coman: „Ce face Neymar, face şi el

Gigi Becali a anunţat cât costă Florinel Coman

Florinel Coman, în FCSB - Dinamo / Profimedia

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali a anunţat cât costă Florinel Coman. Patronul roş-albaştrilor este încântat de prestaţiile lui Coman în tricoul lui FCSB şi l-a evaluat la jumătate din suma plătită de PSG celor de la Barcelona pentru transferul lui Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi începe campania europeană miercuri seară, în Bulgaria. Partida dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB se joacă de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali a anunţat cât costă Florinel Coman: „Ce face Neymar, face şi el”

Florinel Coman a înscris şi în derby-ul cu Dinamo de pe stadionul Arcul de Triumf, fiind cel mai în formă jucător din echipa lui Elias Charalambous.

Gigi Becali l-a evaluat pe Florinel Coman la 110 milioane de euro şi l-a comparat cu Neymar, starul celor de la PSG:

„Îmi e teamă. Câteodată mă rog să nu îl vadă lumea pe Coman. El e exact ca Neymar. Ce face Neymar, face şi el. Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, trebuie să tai suma, costă 110.

Reclamă

(n.r. despre golul cu Dinamo) Golul acela e un gol care îl încântă pe patron. El aşteaptă emoţia golului, plăcerea golului. El nu mai vine din emoţie. Vine pur şi simplu. Un gol natural, parcă e la playstation”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la palat.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori”

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş. Patronul echipei roş-albastre a vorbit despre situaţia fundaşului de 33 de ani, rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Cremonese.

Chiar dacă în spaţiul public au apărut informaţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să semneze cu FCSB în cursul zilei de astări, Gigi Becali a anunţat că fundaşul de 33 de ani nu a semnat până în acest moment cu echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Vlad Chiricheş s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe stadionul Arcul de Triumf, după care a urmărit partida câştigată de FCSB cu 2-1 din tribune.

Patronul celor de la FCSB a anunţat astăzi că Vlad Chiricheş nu a semnat încă şi că transferul acestuia depinde de mai multe lucruri. FCSB mai are timp să îl treacă pe Chiricheş pe lista UEFA până mâine seară, pentru ca fundaşul să poată evolua împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia.

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și