Închide meniul

Cum arată calculele la titlu, după primele două etape din play-off-ul Ligii 1. Farul, CFR Cluj şi FCSB sunt la mâna lor! Luptă nebună

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 0:07

Reclamă
Cum arată calculele la titlu, după primele două etape din play-off-ul Ligii 1. Farul, CFR Cluj şi FCSB sunt la mâna lor! Luptă nebună

Cum arată calculele la titlu după primele două etape din play-off-ul Ligii 1

Gică Hagi, Dan Petrescu şi Mihai Pintilii sunt adversari în lupta pentru titlu / Colaj Profimediamages

Cum arată calculele la titlu, după primele două etape din play-off-ul Ligii 1. FCSB a învins-o pe Sepsi chiar la Sfântu Gheorghe, scor 2-1, şi a „aprins” chiar şi mai mult lupta pentru trofeul de campioană a României. Farul, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de numai trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele trei echipe, aflate pe podimul Ligii 1, sunt la mâna lor. Dacă FCSB câştigă ambele meciuri cu liderul Farul şi nu se mai încurcă până la final, poate câştiga primul titlu după o pauză de 8 ani. Şi CFR Cluj păstrează şanse importante pentru a deveni campioană pentru a şasea oară la rând.

Cum arată calculele la titlu, după primele două etape din play-off-ul Ligii 1

Farul lui Gică Hagi este în faţa meciului cu Universitatea Craiova. Dacă se impune acasă o poate scoate pe echipa antrenată de Eugen Neagoe din cursă. În schimb, dacă oltenii pleacă victorioşi de la Ovidiu, intră şi ei cu şanse importante la titlu.

Miză uriaşă are şi derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj şi FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Câştigătoarea va avea un avantaj moral uriaş! Jucătorii lui Dan Petrescu vin după două remize şi nu îşi mai permit vreun pas greşit. De altfel, FCSB şi Farul sunt singurele echipe care au obţinut victorii în acest play-off care este mai încins ca niciodată.

Voi analiza acest meci, iar de mâine ne vom focusa pe meciul cu CFR. Suntem pregătiţi pentru titlu. Avem experienţa titlurilor şi mentalitatea clubului este aceea de a câştiga titluri„, a declarat Elias Charalambous, noul antrenor al roş-albaştrilor, după FCSB – Sepsi 2-1.

Reclamă

CFR Cluj are de jucat la mijlocul săptămânii cu FC Argeş, în sferturile de finală ale Cupei României. Dan Petrescu este hotărât să îşi menajeze titularii.

Ne gândim la meciul următor, vine şi meciul cu FCSB. Unii jucători nu vor juca cu FC Argeş, în Cupă, şi vor juca cu FCSB„, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1.

Pentru a mai spera la titlu, Rapid este obligată să câştige pe terenul lui Sepsi, în cea de-a treia etapă a play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată acum clasamentul actualizat al Ligii 1, în sezonul 2022-2023:

1. Farul – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 33 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Sezonul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, jucătorii lui Dan Petrescu aveau un avans de 5 puncte faţă de FCSB. Ardelenii se distanţaseră la 12 puncte de ocupanta ultimului loc de pe podium, Universitatea Craiova.

Cum arăta clasamentul în play-off după primele două etape din sezonul 2021-2022:

1. CFR Cluj – 42 de puncte
2. FCSB – 37 de puncte
3. Universitatea Craiova – 30 de puncte
4. FC Voluntari – 27 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. FC Argeș – 24 de puncte

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2

„Mbappe” Coman i-a adus victoria lui FCSB la Sepsi, cu golul din minutul 19, şi a anunţat că singurul obiectiv trasat de conducere este titlul!

Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni. Sepsi își merită locul în play-off. Este adevărat că sunt pe locul 6, dar acasă joaca un fotbal foarte bun. Mergem acum la următorul meci și trebuie să câștigăm.

Reclamă

Lucrez, îmi fac treaba, am mai mult timp, merg și la sală, încerc să mă îmbunătățesc. Nu m-a ambiționat că nu am fost la națională. Mă bucur că au reușit să ia cele șase puncte puse în joc.

Între noi și ei (n.r. CFR Cluj) s-a creat o rivalitate foarte mare. Cred că putem face un meci foarte bun. Trebuie să vedem ce am făcut rău astăzi și să ne îmbunătățim până la următorul meci.

Era mai bine dacă eram pe primul loc și se întâmplau aceste rezultate. Important este ca noi să eliminăm greșelile și să nu mai stăm cu inima că cine știe ce se întâmplă.

Liniște tot timpul a fost la echipă. Mie, personal, îmi place (n.r. de Elias Charalambous), am vorbit cu dânsul, e implicat sută la sută. Știe să vorbească”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și