Închide meniul
Foto

Cum arată noul trofeu al Ligii 1! Cei de la Farul sau de la FCSB îl vor ridica deasupra capului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 14:35

Cum arată noul trofeu al Ligii 1! Cei de la Farul sau de la FCSB îl vor ridica deasupra capului

Cum arată noul trofeu al Ligii 1!

Noul trofeu al Ligii 1 a fost prezentat / AntenaSport

Noul trofeu al Ligii 1 a fost prezentat astăzi, într-un eveniment care a avut loc la Muzeul Fotbalului București. Iată cum arată noul trofeu al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trofeul va fi înmânat încă din acest sezon echipei campioane. „Finala campionatului”, Farul – FCSB va avea loc duminica aceasta, de la ora 21:00.

Cum arată noul trofeu al Ligii 1!

Dacă Farul va învinge FCSB duminică, va fi campioana României. Lupta pentru titlu se va prelungi în ultima etapă dacă meciul se încheie la egalitate sau va câştiga FCSB.

Noul trofeu al Ligii 1 cântăreşte circa 5 kilograme şi are aproape 60 de centimetri înălţime, potrivit digisport.ro.

Sperăm ca sezonul 2022/23 al SuperLiga să reprezinte un punct de cotitură pentru campionatul național de fotbal, iar acest trofeu să fie pe măsura momentului.

Reclamă

Cu un număr tot mai mare de spectatori în tribune, SuperLiga revine pe un trend ascendent și își arată potențialul de creștere”, a declarat, la prezentarea trofeului, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.

Florin Răducioiu, alături de noul trofeu al Ligii 1
Florin Răducioiu, alături de noul trofeu al Ligii 1

Florin Răducioiu speră ca Farul să câştige titlul în faţa celor de la FCSB: „Echipa lui Hagi a fost cea mai bună”

Florin Răducioiu speră ca Farul să câştige titlul în faţa celor de la FCSB. „Finala” dintre cele două echipe e duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Înainte de meciul direct, Farul are un punct în faţa echipei lui Gigi Becali. Astfel, roş-albaştrii vor fi campioni dacă vor câştiga şase puncte din ultimele două etape.

Reclamă 4 / 0/3

Fiind adeptul unui joc frumos, ofensiv, mi-aș dori ca Hagi să câștige trofeul. Echipa lui a fost cea mai bună. Dar fotbalul e imprevizibil, FCSB are șansa ei. Va fi un duel complicat pentru ambele echipe.

Starea de spirit a lui Hagi cred că era diferită ca jucător față de cea de acum. Cred însă că e destul de liniștit, deși are gândurile lui. Trebuie să reinventeze atacul, gânduri cumva normale.

Dar conștient că e aproape de o performanță mare, cu o echipă destul de tânără. Farul trebuie să fie un exemplu. Hagi a demonstrat că trebuie să credem în tineri și să le dăm șanse mai multe în orice domeniu

E un minus faptul că nu e Alibec. Dar Hagi a găsit mereu soluții și fără el. Va fi la fel și de această dată. Au mai fost echipe care au jucat fără mari campioni și au câștigat”, a spus Răducioiu, în cadrul evenimentului în care a fost prezentat trofeul pe care campioana din Liga 1 îl va primi.

Gigi Becali, şase transferuri spectaculoase, după titlul din Liga 1

Gigi Becali are o listă cu şase transferuri spectaculoase, pe care le va face la FCSB, dacă echipa va lua primul titlu după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să facă o echipă cu care să atace grupele cupelor europene.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali e convins să ia trei jucători de la CFR Cluj şi alţi trei de la Sepsi. Echipa lui Dan Petrescu ratează titlul şi Bursucul poate pleca în această vară la arabi. Acesta este momentul de care Becali vrea să profite.

Pe lista lui se află trei jucători extrem de importanţi ai echipei din Gruia. Este vorba de Andrei Burcă, Nana Boateng şi Rangelo Janga. Astfel, FCSB îşi poate betona axul central, iar internaţionalul din Curacao îi va face concurenţă serioasă lui Andrea Compagno.

Reclamă

Clubul din Berceni nu se opreşte aici şi Becali e pregătit să ia alţi trei fotbalişti şi de la Sepsi: e vorba de Branislav Ninaj, Nicolae Păun și Pavol Safranko. De asemenea, aceştia acoperă cele trei posturi la care Gigi vrea să se betoneze, fundaş central, mijlocaş central şi vârf.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și