Închide meniul

Cum putea ajunge Diego Simeone antrenor la FCSB! Mihai Stoica a dezvăluit totul: „Este incredibil așa ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 8:49

Cum putea ajunge Diego Simeone antrenor la FCSB! Mihai Stoica a dezvăluit totul: Este incredibil așa ceva!”

Cum putea ajunge Diego Simeone antrenor la FCSB

Diegoe Simeone, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cum putea ajunge Diego Simeone antrenor la FCSB. MM a dezvăluit că managerul argentinian al celor de la Atletico Madrid ar fi putut fi antrenorul roș-albaștrilor, în urmă cu mai mulți ani, până ca acesta să ajungă pe banca madrilenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone o antrenează pe Real Madrid din 2011, contractul său urmând să expire în vara anului 2027. Acesta a reușit să cucerească opt trofee pe manda trupei de pe Wanda Metropolitano.

Cum putea ajunge Diego Simeone antrenor la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că Diego Simeone a fost pe „radarul” FCSB-ului în 2011, după ce acesta și-a încheiat scurta experiență la Catania. MM a mărturisit că roș-albaștrii au luat legătura cu agentul managerului argentinian, acesta fiind chiar sora lui.

Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că Diego Simeone era interesat să semneze cu FCSB, ceea ce i se pare un lucru incredibil, dat fiind faptul că în prezent este cel mai bine plătit tehnician din Europa.

Am vorbit cu sora lui (n.r. a lui Diego Simeone) înainte de a ajunge la (n.r. Atletico) Madrid. Era liber şi era interesat. Nu am ajuns să vorbim de bani, dar era interesat să vină să antreneze Steaua la momentul ăla (n.r. FCSB). Sora lui îl reprezenta. Avocat de la Buenos Aires. Este incredibil aşa ceva.

Reclamă

Avusese experienţa aia la Catania care nu a fost mai nimic şi uite-l cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului, dar care a transformat un club”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi

Mihai Stoica a avut o reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi. MM nu a fost mulţumit de jocul ofensiv al echipei, însă a avut doar cuvinte de laudă pentru partea defensivă. Acesta a recunoscut că roş-albaştrii s-au inspirat de la rivalii de la Rapid, după victoria acestora din meciul cu CFR Cluj.

Mihai Stoica a acordat nota şapte FCSB-ului, pentru jocul prestat în meciul cu Sepsi. Acesta a declarat că roş-albaştrii au jucat la „adăpostul” rezultatului, dat fiind faptul că Alexandru Băluţă a marcat încă din minutul 16.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat de nota 7, de nota 5 ofensiv, de nota 9 defensiv. Am jucat la adăpstul rezultatului, am marcat relativ repede. Golul este o capodoperă, acţiune colectivă, capodoperă! 10 jucători din 11 au atins mingea, înainte de a marca. Preluarea lui Olaru este formidabilă, şi pasa lui Baba, toată lumea se aştepta să dea la poartă. Băluţă…a zis să încerce să mai dea cu dreptul.

Ne-am inspirat şi noi de la Rapid. Ei au făcut o repriză a doua a meciului la Cluj impecabilă, din punct de vedere defensiv, cu excepţia ocaziei lui Muhar. Spun cu mâna pe inimă că Sepsi, care ne-a dominat teritorial, nu a avut nicio ocazie în repriza a doua”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și