Închide meniul

„Dacă eşti emotiv, stai acasă!” Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 17:25

Reclamă
„Dacă eşti emotiv, stai acasă! Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Octavian Popescu a fost taxat dur, după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid. Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj categoric, şi a declarat că jucătorii emotivi nu au ce căuta pe teren. De asemenea, liderul galeriei roş-albaştrilor a declarat că fotbaliştii FCSB-ului trebuie să accepte şi criticile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a avut o izbucnire nervoasă la finalul derby-ului cu Rapid. „Perla” lui Gigi Becali a fost surprins în lacrimi, în faţa galeriei roş-albaştrilor.

Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Gheorghe Mustaţă a declarat că jucătorii trebuie să se mobilizeze atunci când intră pe teren, şi nu să fie emotivi. Acesta susţine că fotbaliştii nu trebuie să fie văzuţi de fani plângând, mai ales la finalul unui derby.

Mustaţă a mai declarat că Octavian Popescu ar trebui să stea pe banca de rezerve, dacă este emotiv, mărturisind că acesta trebuie să accepte şi criticile.

„El trebuie să joace fotbal. Când intri pe teren, trebuie să te mobilizezi, nu să stai cu ochii pe arbitru, să dai cu piciorul prin gazon. Ai pierdut mingea? Mergi și o recuperezi. Atunci e cu totul altceva și poți să ai pretenții să te ia echipa națională, să ajungi fotbalist și să pleci afară, undeva. Trebuie să te mobilizezi singur până atunci și să te ambiționezi.

Reclamă

Poate nu i-a ieșit cum a vrut, dar nu trebuie să plângem și să venim în fața galeriei, am plâns și gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. Gata cu plânsetele și cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiție, ambiția aia de fotbalist care să-și dea viața pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

Dacă ești emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă. Trebuie să accepți și criticile, și laudele în viață. Nu se poate să mergi doar pe laude în viață. Nu o să prindă contracte afară, nu o să poată să joace fotbal în Europa, la revedere! Rămâi aici și stai să fii transferat de la o echipă la alta sau dat împrumut”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Gheorghe Mustaţă, după protestul Peluzei Nord a FCSB-ului

Gheorghe Mustaţă a oferit explicaţii, după protestul Peluzei Nord a FCSB-ului de la meciul cu FCU Craiova. Liderul galeriei roş-albaştrilor a declarat că, dacă echipa nu ar fi condus cu 2-0 în startul meciului, fanii nu ar fi venit pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă a declarat că fanii au ales să facă un protest paşnic, acesta fiind un semnal de alarmă pentru jucătorii. Liderul fanilor roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor, care au reuşit să marcheze două goluri în 13 minute, în duelul cu FCU Craiova.

„Asta este ca să simtă și jucătorii. Ați văzut dăruirea lor pe teren pentru a ne face să coborăm. Dacă nu vedeam o altă atitudine, nu coboram. Stăteam acolo tot meciul.

Mai aveam ceva de făcut dacă nu jucau? Dacă vezi 2-0, nu trebuie să te duci lângă ei imediat?

Toată lumea a fost de acord. Asta a fost o hotărâre luată la nivel de peluză. Când se ia o hotărâre, aia rămâne. Oamenii au fost puțin șocați de faptul că noi nu intrăm, nu știau ce mod de a protesta avem. Noi am găsit cel mai pașnic mod de a protesta, iar când am intrat în peluză a început să ne aplaude toată lumea. A fost un protest pentru a da un semnal de alarmă jucătorilor.

Când am rămas și în 10 oameni s-a văzut o altă atitudine, s-a văzut alergarea după minge. Am jucat în 10 aproape o repriză, iar atitudinea lor ne-a făcut să coborâm de acolo. Și până să rămânem în 10 oameni băieții au făcut-o bine, atunci înseamnă că meritau să fim alături de ei”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pe canalul de Youtube „Templul Sportului”, citat de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și