Închide meniul

Dan Nistor nici nu vrea să audă de transferul la FCSB! Anunțul făcut de mijlocașul Universității Craiova: „Am suferit mult!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 23:56

Dan Nistor nici nu vrea să audă de transferul la FCSB! Anunțul făcut de mijlocașul Universității Craiova: „Am suferit mult!

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor nici nu vrea să audă de transferul la FCSB, despre care s-a zvonit în cursul zilei de joi. Mijocașul Universității Craiova a mărturisit că nu știe nimic despre această ipoteză și nici nu vrea să se gândească la o mutare în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a năruit orice urmă de speranță venită din tabăra FCSB-ului în legătură cu un posibil transfer din Bănie.

Dan Nistor nici nu vrea să audă de transferul la FCSB

Mijlocașul de 34 de ani, cu 7 selecții la naționala României, vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul cu Universitatea Craiova.

„Nu știu absolut nimic. S-au scris multe în ultima vreme și n-aș vrea să mai dau timpul înapoi pentru că am suferit și eu și familia mea. Mai am doi ani de contract cu Craiova. (N.r. – Deci nu pleci?). Repet, mai am doi ani de contract cu Craiova”, a spus Dan Nistor, după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, pentru Digisport.

Nistor a bifat 5 apariții în toate competițiile din stagiunea curentă, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. 4 dintre meciurile respective au venit sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi.

Reclamă

În ciuda aparițiilor sporadice din echipa oltenilor, Nistor rămâne unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației din Bănie. 900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.

Jucătorul cu 7 selecții la națională a fost cumpărat de Universitatea Craiova în iarna anului 2020, de la Dinamo, în schimbul sumei de 260.000 de euro. Pandurii, Evian și CFR Cluj se numără printre formațiile la care a mai evoluat Dan Nistor de-a lungul carierei.

Mirel Rădoi, la pământ după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Eu sunt vinovatul!”

Mirel Rădoi a fost la pământ după meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, din etapa a 8-a din Liga 1. Antrenorul oltenilor s-a arătat complet nemulțumit de jocul echipei sale și a ajuns la concluzia că el este principalul vinovat pentru eșecul de la Mediaș. Este prima înfrângere suferită de olteni cu Rădoi la cârmă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a fost extrem de sincer și a declarat că Universitatea Craiova nu merita nici măcar un punct din meciul cu FC Hermannstadt.

„Dacă aș putea să caracterizez meciul din seara asta într-un singur cuvânt, ar fi ‘neputință’. Clar că cei de la Hermannstadt au avut o viteză în plus, au vrut să ne arate că pot fi o echipă de play-off. Ne-au dat o lecție importantă. În prima repriză am avut o posesie destul de lentă și nu am reușit să ducem mingea unde ne-am propus.

Cred că nu am făcut lucruri pentru a merita nici măcar un punct. E clar că atât eu, cât și ei suntem nemulțumiți de cum am arătat în seara asta. În momentul ăsta cred că ocupăm primul loc între echipele cu cele mai multe pase greșite neforțate.

Sunt sigur că putem mai mult decât am arătat în seara asta. Și adversarul a avut momente de posesie și nu a avut atât de multe pase în out. Dacă a lipsit ceva la această echipă, în ultimii doi ani, a fost constanța. Dacă aș putea găsi ceva pozitiv, este gândul că acest eșec poate fi un duș rece pentru a ne trezi și a demonstra ce putem.

Aș vrea puțin mai mult curaj. Probabil trebuia să vină mai mult și de la mine. Vinovatul din seara asta sunt eu. Nu îmi convine, dar trebuie să accept. Pentru că toate informațiile pleacă de la mine, pregătirea echipei pleacă de la mine.

Dacă e să fiu sincer, nu mai simt niciun avantaj cu aceste echipe care joacă în Europa (n.r. – FCSB și CFR Cluj). Măsurile… ar trebui să mă amendez întâi pe mine și apoi pe jucători, pentru că totul pleacă de la staff”, a spus Mirel Rădoi, pentru Digisport.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și