Închide meniul

Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj – Oțelul 0-1. Discurs dur despre Istvan Kovacs: „Parcă ar fi Dumnezeu”

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 17:46

Reclamă
Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj – Oțelul 0-1. Discurs dur despre Istvan Kovacs: Parcă ar fi Dumnezeu”

Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj - Oțelul 0-1

Dan Nistor / Profimedia

Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj – Oțelul 0-1. Mijlocașul „șepcilor roșii” a vorbit despre partida care a contat pentru etapa a 20-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a pierdut, în mod surprinzător, cu Oțelul Galați, pe teren propriu. După această partidă, Nistor s-a arătat nemulțumit de jocul echipei, dar și de arbitrajul de la acest meci.

Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj – Oțelul 0-1. Motivul pentru care a fost nemulțumit de arbitraj

La finalul partidei, Dan Nistor a avut un discurs dur la adresa arbitrului Istvan Kovacs. Jucătorul ardelenilor a dezvăluit faptul că centralul din Carei se comportă de parcă „ar fi Dumnezeu” și că nu a reușit să poarte o discuție cu acesta.

„Îmi pare rău, vă dați seama, dar și arbitrul mi-a dat cartonaș galben, după care la final mi-a zis că nu știu ce scrie în raport.

Nici n-ai voie să vorbești, parcă ar fi Dumnezeu. În fine, are el capul mai pe sus. Trebuie să-l respectăm că el e îmbrăcat în negru”, a spus Dan Nistor, la digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, acesta a menționat faptul că, în opinia sa, U Cluj a făcut o primă repriză slabă la meciul de pe teren propriu.

”Din păcate, am făcut o primă repriză destul de slabă. A doua repriză a fost mult mai bună. Nu știu la acel gol dacă a fost nevalidat corect, n-am văzut faza, dar am un semn de întrebare. Păcat că nu am câștigat acasă. Din păcate, acasă nu reușim să jucăm așa cum o facem în deplasare”, a mai spus jucătorul de la U Cluj.

U Cluj – Oțelul Galați 0-1

Echipa Oţelul Galaţi a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Cluj, într-un meci al etapei a 20-a din Liga 1. Gălăţenii se află la a treia victorie consecutivă reuşită în deplasare, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chipciu a încercat poarta lui Dur-Bozoancă în minutul 21, cu un şut de la distanţă, dar Oţelul a deschis scorul în minutul 25, când Maciel a avut o acţiune frumoasă pe dreapta, a pasat în careu de unde Alexandru Pop a îndeplinit o simplă formalitate, înscriind. Clujenii au avut o dublă ocazie în minutul 66. Mai întâi portarul gălăţenilor a respins în corner şutul lui Cîmpanu, iar din cornerul rezultat Ianis Stoica a trimis peste poartă dintr-o poziţie bună. Filip Ilie a înscris în minutul 88, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid şi, chiar dacă echipa gazdă a presat şi a căutat golul, Oţelul s-a impus la Cluj.

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 5, cu 29 de puncte, iar Oţelul Galaţi are 26 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și