Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul. Echipa lui Dan Petrescu tremură şi pentru locul 3. Cum arată clasamentul

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 23:00

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul. Echipa lui Dan Petrescu tremură şi pentru locul 3. Cum arată clasamentul

Andrei Ivan a egalat cu CFR Cluj

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiza din Gruia face ca CFR Cluj să îşi ia adio de la titlu. Cu 3 etape înaintea finalului, CFR Cluj e la 7 puncte în spatele liderului Farul. Doar printr-o minune îşi mai poate păstra trofeul echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne în lupta şi pentru locul 3. Oltenii se află la 3 puncte în spatele campioanei şi la 4 în spatele celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous are, însă, un meci mai puţin disputat.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Cum arată clasamentul

Andrei Virgil Ivan in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 2 aprilie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Min. 90+5: FINAL DE MECI! CFR Cluj şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă

Min. 79: Ocazie uriaşă ratată de Universitatea Craiova. Şutul deviat al lui Baiaram trece puţin pe lângă poartă.

Min. 69: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a marcat cu o deviere din 6 metri. Golul a fost validat cu ajutorul VAR.

Min. 66: GOOOL CFR Cluj! Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 27: Andrei Ivan primește cartonaș roșu inițial, după o intrare la Boateng. „Centralul” Radu Petrescu anulează însă decizia și îi acordă doar cartonaș galben, după consultarea sistemului VAR.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Braun, Boateng, Cvek, Fică – Janga, Bîrligea

Rezerve: Sava, Peteleu, Kolinger, Muhar, Maglica, Bordeianu, Petrila, Krasniqi, Yeboah, Maglica

Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Baledj – Mateiu, Screciu – Cîmpanu, Ișfan, Ivan – Koljic

Reclamă

Rezerve: Lazar, Găman, D. Benga, Căpățînă, Sala, Roguljic, Baiaram, Markovic

Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj vine după o înfrângere grea, în campionat, contra Rapidului, 1-3. În acest moment, trupa lui Dan Petrescu se află pe locul 3 din play-off, cu 38 de puncte obținute, însă, cu o victorie în această seară, ar putea reveni pe locul 2, cel puțin până luni, atunci când FCSB își va disputa meciul cu Sepsi.

De cealaltă parte, în ultimul meci de Liga 1, Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, 1-2. Formația din Bănie se află pe locul 4 din play-off, cu 35 de puncte.

Echipele probabile de la CFR Cluj – Universitatea Craiova:

CFR Cluj: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 44. Yuri, 3. Burcă, 47. Braun – 73. Muhar, 21. Boateng, 40. Cvek – 15. Yeboah, 30. BÎrligea, 7. Krasniqi
Rezerve: 90. R. Sava, 25. Țîru, 28. Hoban, 32. Janga, 37. Bordeianu, 45. Camora, 71. Peteleu, 82. Fica, 91. Maglica
Absent: C. Deac (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: 21. L. Popescu – 2. Vlădoiu, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 12. Ndong – 8. Mateiu, 6. Screciu – 7. Cîmpanu, 10. Baiaram, 9. A. Ivan – 20. Markovic
Rezerve: 1. Lazar, 3. B. Mitrea, 15. Badelj, 19. Koljic, 23. Căpățînă, 24. Roguljic, 31. Ișfan
Absenți: Vătăjelu (accidentat), Bancu (în recuperare), Al. Crețu (suspendat)
Antrenor: Eugen Neagoe

Eugen Neagoe: „Partida va fi una destul de aprigă!”

„O partidă interesantă, cred că va fi un joc echilibrat. Întâlnim o echipă valoroasă, campioana ultimelor cinci ediții de campionat, însă nu trec printr-un moment foarte bun. Vin după trei înfrângeri consecutive dacă punem și jocul din Cupă de la Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj este o echipă puternică în continuare, are jucători valoroși și un antrenor foarte bun. Suntem obligați să ne scutărăm și să ridicăm capul foarte rapid, să nu mai fim supărați.

Nu am făcut un joc rău, cred că am făcut un joc bun și mi-a părut rău că nu am putut să îi facem fericiți pe cei 30.000 de suporteri.

Partida de duminică va fi una destul de aprigă, vor fi multe durități. Știu cum abordează cei de la CFR jocurile, sunt o echipă cu jucători puternici și de multe ori joacă până la limita regulamentului.

Mi-aș dori să avem un arbitraj foarte bun, chiar dacă am mai auzit unele comentarii după meciul cu FCSB.

Sper ca jucătorii noștri să fie foarte bine fizic, să ne putem bate și să fim la același nivel cu CFR Cluj. Fotbal știm, am demonstrat-o de foarte multe ori inclusiv la partidele cu CFR de aici, unul s-a terminat la egalitate și în celălalt am învins cu 2-0.

Nu reușim să câștigăm campionatul în acest an, așa cum ne dorim cu toții. O victorie la Cluj ar însemna foarte mult pentru noi și suporteri pentru că va fi o emulație în continuare. Napoli a terminat pe locul trei anul trecut, nu ar fi rău să terminăm pe podium și la anul să luam titlul.

Presa din România a comparat Universitatea Craiova cu Napoli, știți foarte bine ce se întâmpla în sudul Italiei și același lucru se întâmplă și în sudul României. Asemănările sunt foarte mari și culorile sunt asemănătoare”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și