Închide meniul

Dan Petrescu, dat de gol de Andrei Burcă: „Nu s-a uitat la FC Voluntari – FCSB!”. Ce făcea antrenorul campioanei, în timp ce jucătorii săi „dărâmau” hotelul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 17:11

Dan Petrescu, dat de gol de Andrei Burcă: „Nu s-a uitat la FC Voluntari – FCSB!. Ce făcea antrenorul campioanei, în timp ce jucătorii săi „dărâmau hotelul

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a fost dat de gol de Andrei Burcă. Antrenorul lui CFR Cluj nu a urmărit meciul dintre FC Voluntari și FCSB, 2-2, din penultima etapă a play-off-ului. Fundașul campioanei a dezvăluit că „Bursucul” se uita la duelul dintre AS Roma și Venezia, 1-1, din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a povestit cum a trăit alături de coechipierii săi remiza FCSB-ului de pe Arena Națională, care i-a oferit lui CFR Cluj șansa să câștige titlul în Gruia, la meciul cu Universitatea Craiova.

Dan Petrescu, dat de gol de Andrei Burcă: „Nu s-a uitat la FC Voluntari – FCSB!”

Fundașul ardelenilor a avut un dialog spumos cu Dan Petrescu la hotel, în dimineața de după meciul FCSB-ului:

„Ne-am strâns câțiva într-o cameră, eram 3-4 camere. A fost nebunie! Cel puțin, la 2-2, a căzut hotelul. Mai ales la sfârșit, după. Mai erau 3-4 minute, știm cum FCSB poate să câștige în prelungiri. Chiar ne-am bucurat foarte mult, am ieșit toți pe hol.

Mister, am vorbit cu el a doua zi dimineață, mi-a spus: ‘Bă, dar ce ați făcut aseară?’. Am zis: ‘Păi, Mister, ne-am bucurat și noi. ‘Păi, nu știu, că eu mă uitam la Roma. Nu pot să mă uit la meciurile rivalei’, ‘Stai liniștit, Mister, ne-am bucurat noi’.

Reclamă

După am intrat într-o cameră 4-5 jucători, am discutat și am zis că ni s-a oferit această șansă și nu trebuie să o ratăm. Cred că două etaje erau ale noastre, dar ne cerem scuze pe această cale. Dar, în același timp, sunt convins că dacă sunt clujeni sau oameni care țin cu CFR, s-au bucurat.”, a povestit Andrei Burcă, pentru PRO Arena.

Andrei Burcă, pe picior de plecare de la CFR Cluj

Andrei Burcă (29 ani), ”stâlpul” apărării ardelenilor, a anunțat că se gândește să plece de la CFR Cluj. Dan Petrescu a primit lovitura uriașă la scurt timp după ce gruparea din Gruia a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

„Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. – cu FCSB în ultima etapă). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naționale, dacă voi fi convocat vreau să fiu în cea mai bună formă. Nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta. Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo”, a declarat Andrei Burcă, pentru sursa citată anterior.

Burcă, ”săgeți” pentru Florin Tănase și FCSB

Andrei Burcă a lansat ”săgeți” către Florin Tănase&co, rivalii săi de la FCSB. Totul a pornit de la declarația căpitanului roș-albaștrilor, care a anunțat că nu se va uita la meciul care a decis titlul.

”Stâlpul” apărării campioanei României a recunoscut că el se uită la toate meciurile rivalilor, considerând acest lucru perfect normal, spre deosebire de căpitanul echipei lui Gigi Becali.

„Eu nu sunt ipocrit. Întodeauna mă uit la meciurile contracandidatelor, pentru că vreau să văd cum joacă, să știu la ce mă aștept când joc contra lor.

Și în al doilea rând, e în interesul meu să se încurce. Cine îmi spune mie că celalalte echipe nu se uită la noi și nu vor să ne încurcăm, înseamnă că sunt ipocriți și mint”, a mai declarat Andrei Burcă.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și