Închide meniul

Dan Petrescu, decizii drastice pentru duelul cu Gică Hagi: „Îmi e imposibil!”. De ce nu va fi nici măcar la stadion la CFR Cluj – Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2022, 8:34

Reclamă
Dan Petrescu, decizii drastice pentru duelul cu Gică Hagi: „Îmi e imposibil!. De ce nu va fi nici măcar la stadion la CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ Hepta

Dan Petrescu a anunţat că va lua decizii drastice pentru duelul cu Gică Hagi. CFR Cluj va juca împotriva lui Farul, astăzi, de la ora 18:30, în etapa a 7-a din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionii României au jucat cu trei zile în urmă în UEFA Conference League, cu Maribor. S-au impus cu 1-0 şi au obţinut calificarea în grupele competiţiei. Golul lui Cvek, din semi-foarfecă, a adus fericirea în Gruia.

Dan Petrescu, decizii drastice pentru duelul cu Gică Hagi

Antrenorul lui CFR Cluj a anunţat că nu are de ales şi că va schimba în totalitate primul 11. Niciun jucător care a evoluat cu Maribor nu va fi pe teren împotriva Farului. Dan Petrescu a explicat de ce a luat o astfel de hotărâre.

Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine, noi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a intrat ieri, îmi e imposibil să bag.

Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, pot să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelent.

Reclamă

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj„, a declarat Dan Petrescu la conferinţă.

„Bursucul” este în continuare suspendat şi nu va fi prezent nici măcar la stadionul din Gruia. Dacă ar veni în tribună, ar fi nevoit să stea lângă observator.

Dacă n-am voi la stadion, ce să caut aici. Adică am voie în tribună, dar ce să fac? Să stau cu observatorul, ce să fac? Mie îmi place să mă exprim, camerele o să fie numai la mine, nici nu se mai uită la mea. Atenţia să fie asupra jucătorilor. Cu cine să vorbesc, singur? Pe bancă poţi să mai zici ceva, mai dai un sfat. În faţa televizorului am luat şi campionatul cu Craiova, mi-a fost foarte greu. Parcă e mai bine pe bancă, chiar dacă e pregătirea maximă„, a mai spus antrenorul campioanei.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din campionat, 0-1 cu FC Botoşani. Înainte de startul etapei, Farul era pe primul loc în Liga 1. Este fără înfrângere.

Ce primă încasează jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League

Jucătorii lui CFR Cluj vor încasa o primă consistentă după calificarea în grupele Conference League. Patronul Neluțu Varga a pus la bătaie o sumă care să mai liniștească apele la campioana României.

CFR Cluj are probleme financiare, deși câștigă campionatul României de cinci ani la rând. Ultimul salariu primit de fotbaliștii lui Dan Petrescu ar fi fost în urmă cu trei luni.

Totuși, după victoria cu Maribor din play-off-ul Conference League, CFR Cluj s-a salvat, pentru moment. Ca să le ridice moralul și jucătorilor, patronul Neluțu Varga ar fi oferit o primă de 5.000 de euro de fotbalist, pentru accederea în grupe, scrie playsport.ro.

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și