Închide meniul

Dan Petrescu, ghinionist! Ce s-a întâmplat cu atacantul de titlu adus de CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2022, 8:26

Reclamă
Dan Petrescu, ghinionist! Ce s-a întâmplat cu atacantul de titlu adus de CFR Cluj

Dan Petrescu, ghinionist! Ce s-a întâmplat cu atacantul de titlu adus de CFR Cluj

Hepta

Dan Petrescu se poate considera ghinionist. CFR Cluj l-a repatriat pe Sergiu Buș, în iarna trecută, transferul fiind considerat unul de titlu pentru campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, acesta a prins doar 66 de minute de la revenirea în Liga 1, după perioada nefastă de la Seongnam FC. Ultima oară când a jucat pentru echipa lui Dan Petrescu a fost pe 20 februarie, în victoria cu Rapid, 2-1.

Dan Petrescu, urmărit de ghinion! Sergiu Buș a suferit o ruptură

Conform digisport.ro, Sergiu Buș a suferit o ruptură și abia de câteva zile a revenit la antrenamente. El a jucat chiar ieri pentru echipa a doua, înscriind un gol în partida cu SCM Zalău (3-2).

Venit sub comanda lui Dan Petrescu pentru un salariu lunar de 15.000 de euro, Sergiu Buș speră să fie apt pentru returul din play-off. CFR Cluj a cheltuit o sumă importantă pentru aducerea atacantului de 29 de ani, care a primit și 50.000 de euro la semnătură.

Cristi Balaj, anunţ despre prima promisă jucătorilor pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB

Cristi Balaj aşteaptă cu încredere derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, care are o importanţă uriaşă în lupta pentru titlu. Şefii grupării din Gruia sunt dispuşi să ofere o primă importantă jucătorilor lui Dan Petrescu, dacă aceştia reuşesc să îşi învingă rivala.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj are şansa de a se distanţa la 8 puncte de principala urmăritoare. Au apărut veşti că Neluţu Varga le-ar fi promis o primă de 3.000 de euro fotbaliştilor, dar preşedintele feroviarilor asigură că încă nu s-a stabilit suma pe care o pot încasa aceştia.

Cristi Balaj: ”Dacă am câştiga, am clarifica câştigătoarea campionatului”

„Din discuţiile avute se pare că vom avea o primă suplimentară. Nu s-a stabilit exact cât. Indiscutabil, la asemenea jocuri nu e nevoie de prime suplimentare, chiar dacă se vor da, pentru că jucătorii cunosc miza jocului şi sunt motivaţi.

Dacă am câştiga, am fi mult mai optimişti şi oarecum am clarifica câştigătoarea campionatului. Sperăm să câştigăm, ne dorim să facem un meci frumos. Spectatorii care vin la stadion să fie mulţumiţi de ceea ce văd„, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Au trecut opt ani de când FCSB nu a mai câştigat în Gruia, contra echipei lui Dan Petrescu. Pe 10 august 2014, echipa lui Gigi Becali reuşea să se impună ultima dată, graţie golului marcat de Cristi Tănase. Negruţ primea cartonaş roşu în minutul 43 şi o lăsa pe CFR în inferioritate numerică.

CFR Cluj – FCSB, meciul de titlu din etapa a cincea a play-off-ului, se dispută duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:40

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

21:37

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

21:16

Eliza Samara – Shin Yubin (10:45) şi Bernadette Szocs – Hoi Kem Doo (15:10), la WTT Star Contender Bangkok 2024

20:53

VideoTricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024! Stanciu le-a mulţumit, la revenirea acasă: „Vrem să fim modele de urmat”

20:32

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și