Închide meniul

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: „Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam la așa ceva!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 22:30

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam la așa ceva!”

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj

Dan Petrescu, la un meci în Gruia / Profimedia

  • Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul. Antrenorul lui CFR Cluj a analizat victoria din derby și e mulțumit de prestația jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, ardelenii au revenit pe primul loc în Liga 1.

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: „Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam că putem câștiga cu 3-0 la Farul!”

„Pentru mine și pentru echipă a fost meciul perfect. Nu mă gândeam nicii în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing, a fost exact ce trebuie. Dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, nu ai nicio șansă. 

Reclamă

Cel mai important a fost primul gol. Acel gol ne-a dat aripi și a fost extraordinar. Golul a venit de la un jucător (n.r. Ermal Krasniqi) care nu mă surprinde, îl știu foarte bine, mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. E un fotbalist excelent, cuminte, are calități fizice incredibile. Victoria e a întregii echipe însă, merită toți felicitări.

După înfrângerea cu Sibiul de anul trecut eram foarte supărat. Aveam nevoie de o reacție pozitivă azi. Secretul e să muncim..în opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu pana în ultima etapă, sunt conștient de acest lucru”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul.

Reclamă

Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj! Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul

Ermal Krasniqi a marcat un gol la debutul pentru CFR Cluj! Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul Constanța, din etapa a 22-a din Liga 1.

Krasniqi a dat lovitura în minutul 49, după o fază superbă reușită de echipa lui Dan Petrescu.

Ermal Krasniqi a reușit un un-doi excelent cu Emmanuel Yeboah, la finalul căruia jucătorul de 24 de ani a finalizat cu un șut plasat pe lângă Marian Aioani.

Reclamă 4 / 0/3

Ermal Krasniqi a fost trimis titular de Dan Petrescu în derby-ul cu Farul și a avut parte de un debut de vis. După ce a marcat în poarta Farului, tânărul atacant a fugit la banca CFR-ului și s-a îmbrățișat cu antrenorul său.

Atacantul din Kosovo a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă, de la FC Ballkani. Campioana României a plătit 200.000 de euro pentru Krasniqi, jucător care evoluase numai în țara sa înainte să semneze cu formația din Gruia.

Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica sunt jucătorii transferați de CFR Cluj în această iarnă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”