Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu încearcă un transfer „bombă”! Un jucător care a impresionat la Farul lui Gică Hagi, pe lista lui CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 20:21

Reclamă
Dan Petrescu încearcă un transfer „bombă! Un jucător care a impresionat la Farul lui Gică Hagi, pe lista lui CFR Cluj!

Dan Petrescu încearcă un transfer "bombă"! Un jucător care a impresionat la Farul lui Gică Hagi, pe lista lui CFR Cluj!

Dan Petrescu, în interviul pentru AntenaSport

Dan Petrescu încearcă un transfer „bombă”! Antrenorul lui CFR Cluj a anunţat, în exclusivitate pentru AntenaSport, că e interesat de un mijlocaş ce a impresionat la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu vrea să îl aducă la CFR Cluj pe Tudor Băluţă. Băluţă şi-a luat deja rămas-bun de la Farul.

Dan Petrescu încearcă un transfer „bombă”! Un jucător care a impresionat la Farul lui Gică Hagi, pe lista lui CFR Cluj!

(n.r: Tudor Băluţă ar fi o variantă pentru dumneavoastră? A devenit liber de la Hagi). Da, e un jucător interesant. Nu m-am gândit la el. Nici nu ştiam că e liber, am aflat acum. Dar avem şi alte opţiuni”, a declarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Tudor Băluţă şi-a luat rămas-bun de la Farul Constanţa. În vârstă de 25 de ani, el este cotat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la voi. Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Reclamă
Reclamă

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului. Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna.

Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat.

Reclamă

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani.

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Tudor Băluță, pe Instagram.

CFR Cluj are momentan interdicţie la transferuri!

CFR Cluj are momentan interdicţie la transferuri, aşa cum AntenaSport v-a dezvăluit în exclusivitate. Formaţia ardeleană a primit interdicţie la transferuri din pricina unor diferenţe de calcul în cazul transferului lui Emmanuel Yeboah la Brondby.

Atacantul de 21 de ani a plecat la Brondby, în august 2023, pentru 1.8 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun”, spunea atunci Yeboah.

Nu e prima oară când CFR Cluj se confruntă cu astfel de probleme.

În vara lui 2023, CFR Cluj era ameninţată de UEFA cu excluderea din cupele europene. Campioana României a fost și sancționată (cu 250.000 de euro) de forul european din cauza problemelor financiare și ar putea să fie interzisă în competițiile inter-continentale. Alte 10 cluburi au fost în situaţia ardelenilor.

UEFA aprobase noi regulamente în aprilie 2022 privind licențele și sustenabilitatea financiară a cluburilor. Cele 11 cluburi luate în vizor au fost verificate de trei ori în acest sezon 2022/23, în iulie 2022, octombrie 2022 și ianuarie 2023.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și