Închide meniul

Dan Petrescu, opt schimbări în echipa CFR-ului pentru meciul cu Rapid, după umilința cu FC Pyunik

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 20:36

Dan Petrescu, opt schimbări în echipa CFR-ului pentru meciul cu Rapid, după umilința cu FC Pyunik

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dan Petrescu a efectuat nu mai puțin de opt schimbări în echipa CFR-ului pentru partida cu Rapid, după ce campioana României a fost umilită de FC Pyunik, în turul 1 preliminar al Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, Ciprian Deac și Mario Camora. Ei sunt singurii fotbaliști de la CFR Cluj care au jucat cu FC Pyunik și și-au păstrat locul în primul „11” aliniat de Dan Petrescu.

Dan Petrescu, opt schimbări în echipa CFR-ului pentru meciul cu Rapid, după umilința cu FC Pyunik

În apărare, Manea, Burcă și Graovac au fost înlocuiți de Braun, Kolinger și Yuri. La mijloc, Boateng și Cvek le-au lăsat locul lui Muhar și Bordeianu. În atac, toată linia a fost schimbată: Jefte, Dugandzic și Petrila în locul lui Păun, Debeljuh și Roger.

CFR Cluj în meciul cu FC Pyunik: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger

CFR Cluj în meciul cu Rapid: Bălgrădean – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac, Muhar, Bordeianu – Jefte, Dugandzic, Petrila

Reclamă

În tabăra celor de la Rapid sunt de remarcat debuturile lui Paul Iacob, Valentin Costache și Andrei Ciobanu.

Toni Petrea îl apără pe Dan Petrescu după umilința cu FC Pyunik

După înfrângerea suferită de CFR Cluj cu FC Pyunik, în spațiul public a apărut informația că Neluțu Varga s-a hotărât să rupă colaborarea cu Dan Petrescu. Toni Petrea crede că ar fi o greșeală din partea ardelenilor să renunțe la „Bursuc”.

„Mi se pare cam dur termenul de rușine. Dar nu e plăcut când părăsești competiția din primul tur și nu e plăcut pentru nimeni. Ei știu mai bine și nu pot eu să mă pronunț. Mă concentrez să avem parte de o asemenea surpriză neplăcută, pentru că pentru mine asta a fost eliminarea CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că CFR ar fi mai slabă fără Dan Petrescu. E un antrenor cu experiență, care știe ceea ce își dorește să facă la o echipă și ar fi un minus pentru ei”, a spus Toni Petrea, la ultima conferință de presă.

Dan Petrescu a dezvăluit când va pleca de la CFR Cluj: „Am geanta făcută!”

Petrescu spune că are „geanta făcută” în cazul în care conducerea va decide să-l dea afară. Totuși, „Bursucul” a dezvăluit că momentan se bucură de toată susținerea oficialilor și este convins că echipa sa își va reveni după înfrângerea-șoc și va câștiga un nou titlu.

La conferința de presă premergătoare duelului din Gruia, Dan Petrescu a rupt tăcerea despre viitorul său pe banca CFR-ului. Tehnicianul campioanei a asigurat pe toată lumea că nu s-a gândit vreun moment să-și dea demisia după eliminarea suferită în fața lui FC Pyunik. Totuși, acesta spune că situația s-ar putea schimba la 180 de grade dacă CFR Cluj nu va reuși să se califice în grupele Conference League.

(N.r. – A fost vreun moment în care v-aţi gândit să renunţaţi?) Nu! În niciun caz! Clar, obiectivul e să ajungem în grupe. Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho. Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba.

Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acuma. Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și