Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj, dacă ratează titlul. Cum a scăpat de furia lui Neluţu Varga după eşecul cu FCSB

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 13:50

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj, dacă ratează titlul. Cum a scăpat de furia lui Neluţu Varga după eşecul cu FCSB

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Hepta

  • Dan Petrescu poate fi dat afară de la CFR Cluj
  • Neluţu Varga nu concepe să piardă titlul

Dan Petrescu va fi dat afară de la CFR Cluj, dacă nu va câştiga titlul din Liga 1. Eşecul cu FCSB, 0-1, i-a întins la maximum răbdarea lui Neluţu Varga şi patronul e hotărât să facă o schimbare majoră la vară, dacă „Bursucul” ratează principalul obiectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cald, Varga ar fi fost hotărât să îl dea afară chiar şi aseară pe Petrescu, dar, conform surselor Antena Sport, şi-a „adus aminte” de cluaza de 500.000 de euro din contractul antrenorului. Atât ar primi despăgubiri fostul internaţional.

Dacă acum a scăpat de nervii lui Neluţu Varga, Dan Petrescu nu ar mai avea nicio şansă la finalul campionatului, mai ales dacă ţinem cont că cei din conducere au făcut eforturi financiare mari pentru reduce datoriile faţă de jucători.

Reclamă

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au suferit prima înfrângere acasă, în faţa roş-albaştrilor, din ultimii opt ani.

„E prima înfrângere în campionat, pe teren propriu, după foarte mult timp. Meci disputat, decis după o greşeală mare de arbitraj. Nu ai voie să dai roşu la un astfel de derby. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova şi a dat 5 minute. Presiunea pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul.

Reclamă

Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni”, a spus Dan Petrescu.

„Nu mai sunt jucătorii cu experienţă care erau, au mai rămas 2-3. Azi presiunea s-a văzut. Eu mă aşteptam la mai mult de la toţi, dar la final nu am avut ce să reproşez. Nu am mai jucat în 10 de mult. Dacă era meritat, înţelegeam. Ce fault de roşu e ăsta, Doamne fereşte! Cred că forma, norocul, arbitrajul, toate vor conta„, a mai spus antrenorul după meci.

CFR Cluj, avantaj de doar două puncte în faţa rivalei FCSB

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de echipa lui Dan Petrescu, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”