Închide meniul

Dan Petrescu se teme înainte de meciul cu Chindia: „Au parcurs de echipă campioană!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 16:18

Dan Petrescu se teme înainte de meciul cu Chindia: „Au parcurs de echipă campioană!

Dan Petrescu se teme înaintea partidei cu Chindia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu se teme înainte de meciul cu Chindia. Cu Toni Petrea pe bancă, Chindia are un parcurs incredibil în Liga 1. În ultimele 8 meciuri, au învins de 5 ori şi de 3 ori au terminat la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu are şi alte dureri de cap. Nu poate conta pe Malele şi pe Birligea.

Dan Petrescu se teme înainte de meciul cu Chindia

„Vă dați seama că știu tot despre ei. Știu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii și 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică și i-a transformat, pentru că jucători nu a adus.

Înainte au avut 7 înfrângeri și 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au și aspirații de play-off.  „Nu ne-am apărat noi ca echipă bine la meciul trecut. Greșelile de la meciul cu Hermannstadt le poți face și la partidele cu formațiile care se bat la titlu. Nu mai trebuie să facem cadouri. Din păcate am pierdut doi jucători pentru meciul cu Chindia. Malele, suspendat, care a dat golul victoriei în ultima rundă, și Birligea. Nici Muhar nu va fi și probabil nu va juca tot restul anului”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei cu Chindia.

Dan Petrescu, anunţ incredibil după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3

Dan Petrescu, anunţ incredibil după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3Ca şi Andrei Burcă, antrenorul campioanei a spus că echipa sa nu are cum să câştige campionatul dacă se apără aşa.

Reclamă

Dan Petrescu e de părere că aceste că un campionat se câştigă în primul rând cu apărarea, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii 5 ani.

N-am fost așa agresiv la pauză pentru că știam că după pauză ne revenim. Foarte greu să-i motivez după 4 zile libere. Primele 25-30 de minute am fost CFR-ul pe care-l știu eu, apoi am intrat în scenă, am dat pase la noi în teren inutile. Pasele trebuie făcute în terenul adversarului.

Yuri și Burcă, cei mai buni fundași, nu au fost bine nici la antrenamente, nici la meci azi. Știam că 2-0 e cel mai periculos rezultat. Mă bucură victoria. Înaintea meciului am spus că 100% meciul ăsta va fi câștigat de cineva de pe bancă, ori de la ei, ori de la noi. A fost Malele. CFR nu are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatele se câștigă cu apărarea, nu cu atacanții.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul nu are nicio vină. Nu avem voie să ne apărăm în halul ăsta dacă vrem să câștigăm campionatul. Ocazii am avut, goluri am dat, puteam să facem 3-0, avem atacanți buni, dar trebuie să ne apărăm mai bine cu toată echipa. Acum 2-3 zile, nu era titular (n.r.- Janga). Mi-a plăcut la antrenament și l-am băgat„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu se teme înainte de meciul cu Chindia
  • Cu Toni Petrea pe bancă, Chindia are un parcurs incredibil în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și