Închide meniul
Video

Dan Petrescu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor FCSB: „Cel care câştigă trofee e înjurat! Să nu mai câştig ca să fiu aplaudat?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 23:51 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 1:17

Reclamă

Dan Petrescu, reacţie după ce a fost înjurat de fanii de la FCSB

Captură Antena Sport

Dan Petrescu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor FCSB. Antrenorul campioanei a spus că nu înţelege de ce este înjurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut show la conferinţa de presă. Petrescu i-a criticat pe fanii care l-au înjurat şi, în timpul conferinţei de presă, a fost sunat de patronul Neluţu Varga.

Dan Petrescu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor FCSB

„O victorie importantă împotriva celei mai în forme echipe din campionat. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de rezultat. Sper să continuăm cu o victorie marţi, să terminăm bine anul. Dacă vă uitaţi la posesie, a avut-o adversarul, ocaziile le-am avut noi. Echipele care au încercat să joace altceva, au plecat acasă. Fotbalul e pe goluri, pe tabelă, restul e cancan. Ştiam că au jucători de mare clasă, Edjouma, Popescu, Cordea, Şut, care este într-o formă extraordinară.

Mi s-a părut că au fundaşi centrali foarte buni, dar nu e treaba mea asta. Au o echipă foarte bună. E fantastic că am ajuns lângă Farul. Să fim pe primul loc este extraordinar. Cel care e foarte bun şi câştigă trofee, în România e înjurat! Am crescut aici! Ce trebuie să fac? Să nu mai câştig ca să fiu aplaudat?!

Fiecare vine la stadion să facă ce vrea. E democraţie. Dacă aveau grijă de echipa lor şi încurajau, poate era altul rezultatul. Nu am înţeles. Şi cei din spatele băncii sunt puşi să mă înjure din minutul 1 până în minutul 90. Dacă erau cuminţi, câştigau cu 3-0. Dacă le place aşa, să continue aşa. Mă sună patronul. Este un an ideal. 

Reclamă

Demisia nu am vrut niciodată să mi-o dau. Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau. Am făcut 5 ani de zile istorie. Decât dacă vine Real Madrid, Doamne Ajută. Şi, oricum, demisia nu o să mi-o dau niciodată„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Reclamă 4 / 0/3

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și