Închide meniul

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Hermannstadt: „Nu e diferență, sunt conștient de greutatea jocului”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 decembrie 2022, 19:38

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Hermannstadt: Nu e diferență, sunt conștient de greutatea jocului”

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Hermannstadt. Confruntarea va închide anul în Liga 1 și va putea fi urmăriă în format LIVE TEXT pe AS.ro, marți, 20 decembrie, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul CFR-ului a declarat că se așteaptă la un meci dificil în compania celor de la Hermannstadt, mai ales după ce sibienii au impresionat în meciul cu Farul.

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Hermannstadt: „Nu e diferență, sunt conștient de greutatea jocului”

În ciuda formei foarte bune pe care o traversează echipa sa, Dan Petrescu tratează foarte serios meciul cu formația sibiană. Antrenorul campioanei este conștient de dificultatea întâlnirii.

„A fost unul dintre cei mai buni ani din cariera mea de antrenor, cu rezultate excelente, în ciuda tuturor problemelor avute. A fost și o petrecere aici de Crăciun, dar eu sincer n-am fost prezent pentru că nu suntem încă în vacanță.

Mai avem un meci. Dacă reușim să câștigăm, ar fi cireașa de pe tort. Să terminam anul pe primul loc, mai ales că eram la o distanță mare la un moment dat și nimeni nu ne mai dădea nicio șansă.

Reclamă

Ar fi fanstastic, dar în același timp sunt conștient de greutatea meciului. Daca Sibiul câștigă, va încheia anul pe loc de play-off, ceea ce ar fi fantastic pentru ei. Nu e diferență mare de valoare, chiar dacă noi suntem pe locul 2, iar ei pe 7.

Cel mai important lucru în fotbal e să-ți dorești să câștigi, iar cel mai bun exemplu e finala Campionatului Mondial. Acolo Argentina și-a dorit mai mult încă din primul minut.

Nu a fost o surpriză că Hermannstadt a dat 4 goluri cu Farul. Au un antrenor foarte bun, un lot stabil, s-au mutat acasă, a fost o emulație extraordinară. Au adus jucători interesanți, se vede mâna antrenorului. N-ai cum să câștigi cu Farul, 4-0, dacă nu joci foarte bine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj este pe locul secund în Liga 1, cu 44 de puncte. Hermannstadt ocupă poziţia a 7-a şi are 30 de puncte.

Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh

Este scandal la CFR Cluj! Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a răbufnit la adresa conducătorilor din Gruia și a declarat că aceștia nu i-au acoperit cheltuielile cu operația și recuperarea, după accidentarea la ligamente suferită în vară.

Marius Bilașco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a dezmințit acuzațiile lui Gabriel Debeljuh. Bilașco a explicat că a existat o discuție pe WhatsApp, în care oficialii ardeleni i-au explicat lui Debeljuh că sumele respective îi vor fi decontate în luna ianuarie.

În plus, directorul sportiv din Gruia a negat și informațiile lansate în presă de Gabriel Debeljuh, în legătură cu prelungirea contractului.

A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se opereze şi să facă recuperarea în Italia.

I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe WhatsApp, ăsta e ghinionul lui, să zic aşa, şi o să arăt, dacă doreşte, că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, nu s-a discutat o secundă ceva în plus. Atâta tot!

Reclamă

După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată…”, a spus Marius Bilașco, pentru orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și