Închide meniul

Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj. Nana Boateng a plecat deja în Coreea de Sud

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 22:15

Reclamă
Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj. Nana Boateng a plecat deja în Coreea de Sud

Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj. Este vorba despre mijlocașul Nana Boateng, care a părăsit echipa din Gruia și a plecat deja în Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul s-a înțeles cu cei de la Jeonbuk și va fi antrenat, din nou, de Dan Petrescu, de data aceasta în campionatul din Coreea de Sud. Echipa pregătită de fostul antrenor de la CFR Cluj ocupă, în acest moment, locul al 4-lea în clasamentul țării asiatice, cu 30 de puncte. Pe primul loc se află formația Ulsan Hyundai, cu 50 de puncte.

Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj. Fosta campioană a primit o sumă impresionantă în schimbul mijlocașului

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Nana Boateng este primul transfer realizat de Dan Petrescu, la Jeonbuk. Acesta a plecat deja în Coreea de Sud, unde se va alătura lotului condus de tehnicianul român.

Conform sursei citate anterior, CFR Cluj va primi suma de 2 milioane de euro, în schimbul fotbalistului de 29 de ani. Plecarea acestuia a fost întârziată din cauza unor probleme legate de viză. În tot acest timp, fotbalistul s-a pregătit alături de echipa din Gruia, în cantonamentul de la Brașov.

Nana Boateng a fost transferat de CFR Cluj în anul 2021. Atunci, mijlocașul din Ghana era evaluat la 450.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Acum, cota acestuia a crescut la 2.2 milioane de euro.

Reclamă

Dan Petrescu dorește să întărească echipa din Coreea de Sud, pentru a-și atinge obiectivele propuse. Acesta dorește să câștige campionatul și Liga Campionilor Asiei.

În mod normal, mijlocașul mai avea contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului 2023/2024. În perioada petrecută în Gruia, Boateng a bifat 88 de partide în tricoul „feroviarilor”. De asemenea, a reușit să marcheze 7 goluri și să ofere o pasă decisivă. Alături de CFR, fotbalistul a câștigat un titlu de campion, în sezonul 2021/2022.

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul român de 30 de ani, care a evoluat toată cariera în Italia, va fi prezentat în curând de formaţia ardeleană. Mogoş ar fi semnat deja pe 3 ani cu echipa patronată de Neluţu Varga, informează sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Mogoş evoluează pe poziţia de fundaş dreapta, acolo unde CFR Cluj îl are şi pe Cristi Manea, unul dintre titularii de drept ai fostei campioane. În ultimul sezon, Mogoş a fost folosit de Crotone şi pe postul de fundaş stânga. În total, el a adunat 20 de partide pentru echipa din Serie C şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și