Închide meniul

Dan Şucu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Gică Hagi şi a ales să-şi bage banii la Rapid: „Va arăta ireproşabil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2023, 16:35

Dan Şucu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Gică Hagi şi a ales să-şi bage banii la Rapid: „Va arăta ireproşabil!

Dan Şucu putea deveni acţionar la Farul lui Gică Hagi

Gică Hagi, negocieri eşuate cu Dan Şucu / Hepta

Dan Şucu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Gică Hagi şi a devenit patron la Rapid. Omul de afaceri a purtat negocieri pentru a prelua 20% din acţiunile Farului, dar acestea au picat. În luna mai a anului trecut, Şucu s-a înţeles cu Victor Angelescu şi a ajuns să deţină 50% din acţiunile clubului din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu este convins că poate avea un rol mult mai important la Rapid, decât ar fi avut dacă devenea acţionar minoritar la liderul din Liga 1. Milionarul român e hotărât să aducă schimbări importante şi să devină un exemplu pentru rivalii din campionat.

Dan Şucu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Gică Hagi

Finanţatorul alb-vişiniilor visează la titlu în anul în care Rapid sărbătoreşte centenarul. După 26 de etape, giuleştenii sunt pe locul 4. Au 46 de puncte, cu 9 mai puţin decât Farul.

Îmi place foarte mult să fac ceea ce fac acum la Rapid şi cred că pot aduce o contribuţie şi mai importantă la Rapid decât aş fi putut vreodată la Farul.

Şi un procent mai mic, şi o contribuţie net mai puţin prezentă. Din punctul meu de vedere, cineva cu experienţă nu doreşte neapărat să meargă pe căile bătătorite de alţii, ar dori să deschidă el căi noi şi alţii să îl urmeze.

Reclamă

(n.r. şi deschideţi căi noi cu Rapid?) Evident. (n.r. care ar fi căile noi, ce va face Rapid ce nu se face?) Rapid va arăta că poţi să fii cât se poate de transparent, cât se poate de corect, să te conformezi tuturor legilor, fiscalităţii şi tot în România. Şi în acelaşi timp să fii şi de succes.

Rapid va arăta, de fapt, ceea ce au arătat mulţi oameni de afaceri în România, că poţi să fii şi ireproşabil din punct de vedere al atitudinii şi în acelaşi timp să ai şi succes„, a declarat Dan Şucu la orangesport.ro.

Dan Şucu a vrut să investească la Farul, clubul lui Gică Hagi

Dan Şucu a povestit ce negocieri a purtat în 2019. Mai exact, patronul de la Rapid a vrut să preia 20% din acţiunile de la Farul, la acea vreme Viitorul. Alături de Iulian Stanciu, fondatorul de la eMag, şi de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, Şucu ar fi ajuns să deţină 60% din acţiunile clubului constănţean.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%… eu am încercat să cumpăr 20%, alături de Stanciu de la Emag şi de domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a dezvăluit Dan Şucu pentru sursa citată anterior.

Dan Şucu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Acesta are o avere de 120 de milioane de euro, bani pe care i-a obţinut din firma pe care o deţine.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și