Închide meniul

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt: „E inacceptabil”! Ce l-a deranjat pe patronul giuleştenilor

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 23:06

Reclamă
Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt: „E inacceptabil! Ce l-a deranjat pe patronul giuleştenilor

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt: "E inacceptabil"

Dan Şucu, la finalul meciului Rapid - Hermannstadt 2-0 / AntenaSport

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt. Patronul giuleştenilor a fost foarte deranjat că a fost criticat în mass-media Cătălin Cîrjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şucu a susţinut că jucătorul împrumutat de Arsenal la Rapid se pregăteşte foarte bine şi că aşteaptă să arate ce poate pe teren.

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt: „E inacceptabil”!

Ne-a fost teamă de meciul ăsta, veneam după un rezultat extraordinar la Cluj. Ne-a fost teamă de o relaxare. Din fericire, nu s-a întâmplat.

(n.r.: E cea mai în formă echipă Rapid?) Noi aşa spunem, pe partea cealaltă nici jucătorii, cred eu, nu se pot relaxa, că nu au motive să se relaxeze. Avem o echipă foarte puternică. Orice jucător care în teren ar simţi o relaxare ar avea în spate un alt jucător de pe bancă, ce ar dori să intre şi să arate ce poate.

(n.r: Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare.

Reclamă

Aş avea, totuşi, un singur lucru de spus. Am citit un articol foarte depreciativ la adresa unuia dintre jucătorii noştri, Cătălin Cîrjan. Mi-a părut foarte rău, este unul dintre jucătorii care aşteaptă şi el şansa să arate ce poate. Se antrenează foarte bine. Orice cuvânt rău spus despre un jucător, mai ales unul foarte tânăr, este inacceptabil. Ne respectăm toţi colegii, toţi jucătorii şi sperăm din toată inima ca toţi cei care îi iubesc să îi respecte”, a declarat Dan Şucu după Rapid – Hermannastadt 2-0.

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB”

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1. Antrenorul giuleştenilor se gândeşte la titlu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Antrenorul italian e, totuşi, prudent. A spus că FCSB e încă departe, deşi giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte, dar a recunoscut că victoria cu Hermannstadt pune presiune pe echipa antrenată de Charalambous. FCSB va juca luni, în deplasare, cu U Cluj, de la 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bucuros pentru că am câştigat şi acest meci foarte greu. În prima repriză erau cu un fundaş în plus.

Ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătăţit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

Le-am spus că întotdeauna trebuie să aibă încredere şi să joace mai puţin individual decât colectiv. Se pare că au înţeles bine, dar au avut şi încredere.

În a doua repriză au intrat foarte bine băieţii şi am făcut două acţiuni foarte frumoase pentru cele 2 goluri. Nu am riscat nimic, cred eu.

Contează mult că nu am primit gol în ultimele 2 partide”

Contează mult că nu am primit gol în ultimele 2 partide. Atacul e pentru suporteri, apărarea te face să câştigi meciurile. E bine că am îmbunătăţit acest aspect şi sunt mai disciplinaţi în zona centrală (n.r.: jucătorii Rapidului).

Am jucat de la început cu o echipă ofensivă. Mai încolo vom vedea.

(n.r.: despre presiunea pe care o pune pe FCSB) Normal, fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe celelalte echipe, nu numai pe FCSB, ci şi pe celelalte echipe, care sunt în spate.

Reclamă

Suntem pe un drum bun. Jucăm cu 2 vârfuri, e un merit al băieţilor.

Acum e parfum pentru mine, e spectacol. Am jucat 2 luni fără atacant, e un merit că am rămas în faţă. Scoateţi 2 jucători de la celelalte echipe care luptă pentru titlu şi vedem ce fac ei.

În acest moment, FCSB e departe, dar fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe ei. Va fi un play-off bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și