Închide meniul

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 22:47

Reclamă
Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB

Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid

Cristiano Bergodi, după un meci al Rapidului / Hepta

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1. Antrenorul giuleştenilor se gândeşte la titlu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul italian e, totuşi, prudent. A spus că FCSB e încă departe, deşi giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte, dar a recunoscut că victoria cu Hermannstadt pune presiune pe echipa antrenată de Charalambous. FCSB va juca luni, în deplasare, cu U Cluj, de la 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB”

Sunt bucuros pentru că am câştigat şi acest meci foarte greu. În prima repriză erau cu un fundaş în plus.

Ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătăţit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

Le-am spus că întotdeauna trebuie să aibă încredere şi să joace mai puţin individual decât colectiv. Se pare că au înţeles bine, dar au avut şi încredere.

Reclamă

În a doua repriză au intrat foarte bine băieţii şi am făcut două acţiuni foarte frumoase pentru cele 2 goluri. Nu am riscat nimic, cred eu.

Contează mult că nu am primit gol în ultimele 2 partide”

Contează mult că nu am primit gol în ultimele 2 partide. Atacul e pentru suporteri, apărarea te face să câştigi meciurile. E bine că am îmbunătăţit acest aspect şi sunt mai disciplinaţi în zona centrală (n.r.: jucătorii Rapidului).

Am jucat de la început cu o echipă ofensivă. Mai încolo vom vedea.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre presiunea pe care o pune pe FCSB) Normal, fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe celelalte echipe, nu numai pe FCSB, ci şi pe celelalte echipe, care sunt în spate.

Suntem pe un drum bun. Jucăm cu 2 vârfuri, e un merit al băieţilor.

Acum e parfum pentru mine, e spectacol. Am jucat 2 luni fără atacant, e un merit că am rămas în faţă. Scoateţi 2 jucători de la celelalte echipe care luptă pentru titlu şi vedem ce fac ei.

În acest moment, FCSB e departe, dar fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe ei. Va fi un play-off bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Cristian Săpunaru a răbufnit după ce s-a vorbit de salariul lui: „Sume aberante”! Ce a spus despre lupta pentru titlu

Cristian Săpunaru a răbufnit după ce s-a vorbit de salariul lui. El a confirmat că şi-a prelungit contractul cu Rapid pe un an de zile, dar a insistat că va avea un salariu mult mai mic decât cel vehiculat.

În spaţiul public s-a vorbit că i s-ar fi dublat salariul, dar Săpunaru a negat vehement la finalul meciului cu Hermannstadt. Rapid – Hermannstadt s-a încheiat 2-0.

„Ne simţim bine. Suntem fericiţi, am spus-o de la început, prefer să o luăm meci cu meci decât să vorbim de campionate.

Reclamă

În primul rând, e o echipă care speră la play-off (n.r: Hermannstadt). E o echipă care merită să fie acolo sus.

În prima repriză am controlat jocul, dar nu am reuşit să înscriem. În a doua repriză am marcat şi s-a terminat jocul.

Diferenţa o facem toţi. Zi de zi muncim, indiferent cine e în teren sau vine de pe bancă, trebuie să arate bine.

„Am prelungit pe un an, dar nu sunt sumele vehiculate. Sunt aberante”

Eu sunt bine. Nu am găsit elixirul tinereţii, o să-l caut.

Am avut o discuţie cu cei din conducere, am prelungit pe un an, dar nu sunt sumele vehiculate. Sunt aberante, nu ştiu de unde au sursele astea.

Am spus că nu mă interesează să vorbesc despre titlu la ora asta. Presiunea e normală în fotbal, dar prefer să o luăm de la meci la meci decât să spunem câte puncte trebuie să facem în următoarele etape.

Vom vedea când va începe play-off-ul. E prea devreme să vorbesc despre play-off.

Sunt foarte mulţi jucători de valoare la Rapid. Concurenţă, sunt multe chestii care s-au schimbat. Trebuia să fie aşa şi înainte. Cu tot respectul pentru cei care au fost aici”, a declarat Cristian Săpunaru pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și