Închide meniul

Dan Şucu a vorbit de transferul lui Damjan Djokovic! A recunoscut că Rapid e interesată de croat şi a trimis săgeţi către Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 ianuarie 2024, 11:49

Reclamă
Dan Şucu a vorbit de transferul lui Damjan Djokovic! A recunoscut că Rapid e interesată de croat şi a trimis săgeţi către Becali!

Dan Şucu a vorbit de transferul lui Damjan Djokovic

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Dan Şucu a vorbit de transferul lui Damjan Djokovic! Patronul Rapidului a recunoscut că Rapid şi-l doreşte pe croat, dar a precizat că echipa giuleşteană nu-şi va face planurile de transfer în funcţie de declaraţiile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut, recent, că îl cedează gratis la Rapid pe Damjan Djokovic, unul dintre jucătorii care nu mai sunt în planurile sale. Becali vrea să scape şi de Dorin Rotariu. Ambii jucători au prezentat interes pentru Dinamo, dar niciunul dintre ei nu doreşte să evolueze în play-out.

Dan Şucu a vorbit de transferul lui Damjan Djokovic!

„Djokovic este fotbalistul celor de la FCSB în acest moment. Vă pot spune doar că noi, la Rapid, nu ne facem planul de achiziții în funcție de declarațiile lui Gigi Becali sau a locotenenților săi, pentru că de multe ori ele nu sunt conforme cu realitatea.

Spun una și fac alta, din acest motiv nu punem baza foarte mult pe ele. Dacă Djokovic va fi un jucător liber de contract, atunci Rapid va lua o decizie internă legată de interesul pentru el”, a declarat Dan Șucu pentru prosport.ro.

„Nu am primit ofertă de la Rapid pentru Djokovic, dar poate să îl ia liber. Da, din iarnă. Nu vreau niciun ban”, declara, recent, Gigi Becali pentru sport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic

Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că a purtat o scurtă discuţie cu mijlocaşul croat, şi i-a spus acestuia că formaţia de sub Grant ar fi varianta ideală pentru el, în această perioadă de mercato.

Tehnicianul român a precizat că Damjan Djokovic ar aduce un plus imens la Rapid, mărturisind că giuleştenii au avut de suferit în linia mediană, în prima parte a acestui sezon. „Şumi” a mai transmis că Djokovic merita să primească mai multe şanse la FCSB.

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, citat de digisport.ro.

Dan Şucu a făcut deja o investiţie majoră în această iarnă, asigurându-şi semnătura lui Ermal Krasniqi, pe care l-a achiziţionat de la CFR Cluj în schimbul unei sume de 1 milion de euro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și