Închide meniul

Dan Șucu, aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor! Vrea să aducă un nou golgheter în Giulești

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 20:56

Reclamă
Dan Șucu, aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor! Vrea să aducă un nou golgheter în Giulești

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid, după ce s-a decis majorarea capitalului

Dan Șucu / Hepta

Dan Șucu este aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor. Acționarul majoritar al celor de la Rapid a început căutarea pentru întărirea lotului, în perioada de mercato din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, giuleștenii lui Cristiano Bergodi suferă în atac, având în vedere faptul că Albion Rrahmani este, în continuare, accidentat. Astfel, Dan Șucu este horărât să transfere un atacant în următoarea perioadă de transferuri.

Dan Șucu, aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor! Interes pentru un atacant din Serbia

Potrivit informațiilor oferite de stirirapid.ro, Dan Șucu este aproape să îl transfere pe atacantul Borisav Burmaz, în vârstă de 22 de ani, de la formația Vozdovac. Acționarul majoritar al echipei din Giulești ar fi pregătit să ofere suma de 400.000 de euro, în schimbul jucătorului.

Produs al academiei de la Steaua Roșie Belgrad, Borisav a ajuns la echipa la care este legitimat în prezent în vara anului 2022. În actualul sezon a jucat 18 meciuri pentru Vozdovac, în care a reușit să marcheze 8 goluri, în toate competițiile.

Momentan, Borisav nu a debutat pentru echipa națională a Serbiei. Totuși, acesta a fost convocat, și a jucat meciuri, pentru reprezentativa U19 a țării vecine.

Reclamă

Tânărul jucător mai are contract cu această echipă până în vara anului 2025, așa că oficialii clubului ar putea să ceară o sumă mai mare pentru serviciile acestuia. În momentul de față, Borisav Burmaz este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Rapid e avertizată de Marius Şumudică

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Marius Şumudică este de părere că formaţia din Giuleşti trebuie să treacă peste această criză foarte repede, pentru a nu strica relaţia cu suporterii.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și