Închide meniul

Dan Şucu îl lasă pe Gigi Becali fără „noul Belodedici”. Grigore Turda, principala ţintă a Rapidului pe piaţa transferurilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 martie 2023, 20:54

Dan Şucu îl lasă pe Gigi Becali fără „noul Belodedici. Grigore Turda, principala ţintă a Rapidului pe piaţa transferurilor

Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu este gata să dea lovitura şi îl lasă pe Gigi Becali fără „noul Belodedici”. Grigore Turda este transferul pe care îl forţează Rapid pentru viitorul sezon din Liga 1. Fundaşul central al lui FC Argeş a devenit principala ţintă a şefilor din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 25 de ani, cotat la 700.000 de euro, este comparat cu Miodrag Belodedici, singurul român care a câştigat Cupa Campionilor cu două echipe, Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad. Grigore Turda

Dan Şucu îl lasă pe Gigi Becali fără „noul Belodedici”. Grigore Turda, dorit de Rapid!

Grigore Turda este şi pe lista lui Gigi Becali la FCSB. Totuşi, ar putea ajunge să îmbrace tricoul echipei antrenate de Adi Mutu. Potrivit 1923.ro, Grigore Turda este primul transfer de titlu pregătit de Rapid.

Grigore Turda e unul dintre cei mai buni fundași centrali din România. Eu consider că e cel mai bun fundaș central din România la nivelul său de vârstă”, spunea Adrian Iencsi despre fotbalistul piteştenilor.

Rapidiştii caută cu insistenţă un fundaş central, iar Turda are şansele cele mai mari să ajungă la gruparea alb-vişinie. Titularii lui Adi Mutu din centrul defensivei au, adunat, 74 de ani. Cristian Săpunaru (38 de ani) şi Dragoş Grigore (36 de ani) au ajutat-o pe Rapid să aibă cea mai bună defensivă din sezonul regulat. 26 de goluri au primit giuleştenii în cele 30 de etape.

Reclamă

Grigore Turda a jucat, în această ediţie de campionat, în 13 partide pentru FC Argeş. A ajuns pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, iar prima reacție a fotbalistului nu a întârziat să apară. Fundașul este încântat de interesul FCSB-ului.

Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda în luna octombrie, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul lui FC Argeș are cu ce se mândri. Fotbalistul este poreclit „noul Belodedici”. „Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, a mai spus fundașul.

Victor Angelescu, anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru

Victor Angelescu a făcut un anunț despre viitorul lui Cristian Săpunaru, căruia urmează să-i expire contractul cu Rapid!

Săpunaru are contract pe viață cu Rapidul, așa că nu va fi o problemă. Ce știm sigur e că o să continue și la anul. Are contract până în vară și vom prelungi pe încă un an.

Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp își dorește el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător.

Obiectivul nostru declarat e acela de a prinde un loc în cupele europene. Cu o victorie ne-am fi apropiat foarte mult de acel loc. Acesta este un obiectiv realizabil al Rapidului. Nu putem să vorbim doar de play-off sau de titlu, pentru că sunt două extreme„, a spus acţionarul Rapidului.

Recomandări
  • Rapid insistă pentru „noul Belodedici”
  • Grigore Turda, principala ţintă a lui Dan Şucu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și