Închide meniul

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față, după schimbul acid de replici de la distanță! Cum au fost surprinși

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 10:52

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față, după schimbul acid de replici de la distanță! Cum au fost surprinși

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit pe Cluj Arena

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit pe Cluj Arena / Colaj Hepta

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față, după schimbul acid de replici de la distanță pe care l-au avut anul trecut. Co-acționarul Rapidului și finanțatorul lui CFR Cluj au urmărit împreună meciul dintre U Cluj și Rapid, scor 0-0, din etapa a 23-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi oameni de afaceri și-au aruncat „săgeți” de la distanță, în urmă cu câteva luni, după ce Dan Șucu a devenit acționar la clubul din Giulești.

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față, după schimbul acid de replici de la distanță!

În 2022, Dan Șucu recunoștea că nu a auzit niciodată de Neluțu Varga, în mediul de afaceri.

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, declara Dan Șucu, anul trecut.

Ulterior, a venit și replica lui Neluțu Varga, la fel de puternică.

Reclamă

„Dacă nu ştie cine este domnul Varga îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. – firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat”, a răspuns finanțatorul lui CFR Cluj.

Între timp, cei doi se pare că au îngropat securea războiului. Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față la lojă, pe Cluj Arena, de unde au urmărit împreună partida dintre U Cluj și Rapid.

Alături de cei doi oameni de afaceri a fost prezent și Gheorghe Răducan, fostul lider de galerie al Rapidului. Cel poreclit „Corsicanu'” a postat imaginile cu Dan Șucu și Neluțu Varga în mediul online.

Reclamă 4 / 0/3

Din pozele respective reiese faptul că cei doi finanțatori din Liga 1 s-au simțit bine unul în compania celuilalt.

Dan Șucu și Neluțu Varga, împreună la lojă
Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit pe Cluj Arena / Facebook

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj. Patronul ardelenilor speră să finalizeze cât mai repede mutarea lui Philip Otele, atacantul celor de la UTA Arad.

Finanțatorul campioanei a declarat că transferul nigerianului va fi ultimul din această perioadă de marcato.

În această iarnă, CFR Cluj a perfectat patru transferuri cu care speră să câștige un nou titlu: Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica.

Dan Petrescu și-l dorește foarte mult și pe Philip Otele, calitățile extremei nigeriane fiind pe placul tehnicianului. Deși Otele s-a înțeles cu CFR Cluj pentru o mutare în vară, atunci când îi expiră contractul, campionii vor să-l aducă la Cluj încă din această lună.

Pentru ca mutarea să aibă loc, Neluțu Varga trebuie să plătească o sumă de bani celor de la UTA. Momentan, cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

„Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și