Închide meniul

Dan Șucu, un car de nervi înainte de Rapid – FCSB: „Unde e civilizația? Unde e normalitatea?”. Decizia care l-a scos din minți

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 16:54

Reclamă
Dan Șucu, un car de nervi înainte de Rapid – FCSB: Unde e civilizația? Unde e normalitatea?”. Decizia care l-a scos din minți

Dan Şucu, mesaj pentru Becali după ce Rapid şi-a umilit rivala

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Șucu e un car de nervi înainte de Rapid – FCSB. Acționarul majoritar al echipei din Giulești l-a atacat dur pe liderul de galerie al roș-albaștrilor, după o decizie a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, la derby-ul care se va juca pe Arena Națională, giuleștenii le-au oferit suporterilor oaspeți o peluză întreagă. Totuși, Gheorghe Mustață a anunțat că giuleștenii nu vor avea același număr de bilete atribuite atunci când vor juca în deplasare, cu FCSB.

Dan Șucu, un car de nervi înainte de Rapid – FCSB

După ce a aflat de decizia lui Mustață, Dan Șucu nu s-a ferit de cuvinte. Acționarul majoritar din Giulești s-a declarat revoltat de faptul că suporterii roș-albaștrilor nu au dorit să facă un pact cu fanii echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

Șucu a menționat faptul că rapidiștii au luat decizia de a le oferi oaspeților o peluză întreagă la meci, pentru a crea o „normalitate”.

„După meciul cu Dinamo spuneam că nu trebuie să protestezi la nesfârșit împotriva lipsei de civilizație, ci trebuie să și acționezi. Iar lumea se așteaptă de la Rapid să facă un gest de civilizație.

Reclamă

De aceea am făcut asta. Cum e posibil ca la un meci, galeria să-și încurajeze echipa de pe alt stadion? Sau cum se poate ca peluza să fie goală, iar suporterii echipei oaspete să fie suiți sus, la cucurigu? Cât de aiurea să fii să faci asta?! Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!

Am făcut acest gest pentru normalitate. Chiar dacă nu suntem convinși că adversarii noștri vor proceda la fel. Dar dacă este vorba să rupem această stare de anormalitate, Rapid trebuie s-o facă. Sper să aibă ecou și în cealaltă tabără totuși, dar după ce am citit, nu-mi fac prea multe speranțe”, a spus Dan Șucu, potrivit gsp.ro.

Duelul dintre Rapid și FCSB este programat sâmbătă, de la ora 20:00 și se va juca pe Arena Națională. Duelul dintre cele două mari rivale, deosebit de improtant în lupta pentru titlu, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă: „Nu le dăm toată peluza în play-off”

Gheorghe Mustaţă a ţinut să anunţe că FCSB nu le va da rivalilor giuleşteni întreaga peluză, la meciul din play-off. Asta pentru că, cel mai probabil, în play-off, Rapid va evolua în Giuleşti în partida cu roş-albaştrii.

”Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață, susține fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și