Închide meniul

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 15:27

Reclamă
Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza la derby-ul Rapid – FCSB

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid - FCSB

Colaj Liviu Ungureanu - Gheorghe Mustaţă - Hepta

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid – FCSB este de a nu oferi acelaşi număr de bilete la duelul din play-off, care se va disputa tot pe Arena Naţională, cu liderul Ligii 1 gazdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungureanu, liderul galeriei Rapidului, susţine că rivalii vor avea parte de toată peluza, la duelul din etapa 30-a, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid – FCSB

„Noi le vom da o peluză, pentru că vrem să fie spactacol. Noi nu vrem să facem tertipuri comuniste, să-i urcăm, să ne batem joc de ei. Noi le dăm o peluză, să se organizeze şi ei să vină, să fie şi ei parte din spectacol.

Habar n-am ce ne dau în play-off. Nu e problema noastră. Nu aţi văzut că anul trecut am fost 2800 la cucurigu şi am dominat tot stadionul? Avem noi teamă? Noi suntem galeria Rapidului şi nu ne temem de nimic”, a spus cel poreclit „Bocciu”.

Gheorghe Mustaţă: „Nu le dăm toată peluza în play-off”

De cealaltă parte, Gheorghe Mustaţă a ţinut încă de acum să anunţe că FCSB nu le va da rivalilor giuleşteni întreaga peluză, la meciul din play-off. Asta pentru că, cel mai probabil, în play-off, Rapid va evolua în Giuleşti în partida cu roş-albaştrii.

Reclamă

”Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață, susține fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB. Iată programul complet al ultimei etape din sezonul regular, cea cu numărul 30. Derby-ul Rapid – FCSB, care se dispută în ultima etapă a sezonului regular, a făcut multă vâlvă. El se va juca sâmbătă, 9 martie, la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și