Închide meniul

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 15:27

Reclamă
Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza la derby-ul Rapid – FCSB

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid - FCSB

Colaj Liviu Ungureanu - Gheorghe Mustaţă - Hepta

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid – FCSB este de a nu oferi acelaşi număr de bilete la duelul din play-off, care se va disputa tot pe Arena Naţională, cu liderul Ligii 1 gazdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungureanu, liderul galeriei Rapidului, susţine că rivalii vor avea parte de toată peluza, la duelul din etapa 30-a, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Decizia Peluzei Nord după ce galeria Rapidului i-a oferit toată peluza în derby-ul Rapid – FCSB

„Noi le vom da o peluză, pentru că vrem să fie spactacol. Noi nu vrem să facem tertipuri comuniste, să-i urcăm, să ne batem joc de ei. Noi le dăm o peluză, să se organizeze şi ei să vină, să fie şi ei parte din spectacol.

Habar n-am ce ne dau în play-off. Nu e problema noastră. Nu aţi văzut că anul trecut am fost 2800 la cucurigu şi am dominat tot stadionul? Avem noi teamă? Noi suntem galeria Rapidului şi nu ne temem de nimic”, a spus cel poreclit „Bocciu”.

Gheorghe Mustaţă: „Nu le dăm toată peluza în play-off”

De cealaltă parte, Gheorghe Mustaţă a ţinut încă de acum să anunţe că FCSB nu le va da rivalilor giuleşteni întreaga peluză, la meciul din play-off. Asta pentru că, cel mai probabil, în play-off, Rapid va evolua în Giuleşti în partida cu roş-albaştrii.

Reclamă
Reclamă 4

”Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață, susține fanatik.ro.

Reclamă

LPF a anunţat când se joacă Rapid – FCSB. Iată programul complet al ultimei etape din sezonul regular, cea cu numărul 30. Derby-ul Rapid – FCSB, care se dispută în ultima etapă a sezonului regular, a făcut multă vâlvă. El se va juca sâmbătă, 9 martie, la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și